[買人未呀dllm fsg ] 利物浦 對 賀芬咸 5

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
信譽算唔錯嘅英國《獨立報》指出,遞交轉會申請一事,其實係巴塞隆拿嘅主意,而曾經信念動搖嘅古天奴,依家希望盡快釋除疑慮、並且歸隊。

開始狗咬狗
疤搶基達

60m分十年俾?
信譽算唔錯嘅英國《獨立報》指出,遞交轉會申請一事,其實係巴塞隆拿嘅主意,而曾經信念動搖嘅古天奴,依家希望盡快釋除疑慮、並且歸隊。

疤屌你老母

姐係有冇背傷
其實作客贏到2-1,主場係冇理由輸
不過呢隊利狗D波成日都估唔到

疤屌你老母

姐係有冇背傷

有啦 反骨醫唔返

贏3比2
無啦啦係app到約左個大波妹出黎
RMC:
‣ Seri's €40m 'private release clause' agreement expired in July.
‣ Nice want 40M + 8-12M in instalments + a player

Dortmund have rejected a total offer (fixed + variable) of €130m from Barça for Dembélé. Dortmund want not less than €150m. [sky germany]

Dembélé's representatives are unhappy with Barça's board due to their slow negotiations. [Sky Germany]

疤狗抵撚死

最尾個句岩聽

你痴線架
RMC:
‣ Seri's €40m 'private release clause' agreement expired in July.
‣ Nice want 40M + 8-12M in instalments + a player

Dortmund have rejected a total offer (fixed + variable) of €130m from Barça for Dembélé. Dortmund want not less than €150m. [sky germany]

Dembélé's representatives are unhappy with Barça's board due to their slow negotiations. [Sky Germany]

疤狗抵撚死

柒過Fsg

疤屌你老母

姐係有冇背傷

話咩永遠唔踢 呢d講下就得
罰錢野糧 仲要無波踢 keep唔到態度

邊個真係攞條命來玩

你痴線架

咩app 想玩

你痴線架

咩app 想玩

唔使玩, 出來我同互射返幾次先, 快!

你痴線架

咩app 想玩

唔使玩, 出來我同互射返幾次先, 快!

=,= 你痴線架

疤屌你老母

姐係有冇背傷

邊個真係攞條命來玩

VVD跟返修頓 u23定唔知u18踢
會唔會都打算退讓

疤屌你老母

姐係有冇背傷

邊個真係攞條命來玩

會唔會都打算退讓

疤屌你老母

姐係有冇背傷

邊個真係攞條命來玩

會唔會都打算退讓

一世冇歐聯打wo

你痴線架

咩app 想玩

開始狗咬狗

如果係真,告鳩疤ok?

等佢地禁轉會,窮得只剩下錢

開始狗咬狗

如果係真,告鳩疤ok?

唔好玩啦
古囝仆街就梗架喇
有邊個球員會貿貿然遞tr架?咁咪間間球會都要告

開始狗咬狗

如果係真,告鳩疤ok?

唔好玩啦
古囝仆街就梗架喇
有邊個球員會貿貿然遞tr架?咁咪間間球會都要告

告人告唔入要賠錢,不了
始終相信古仔唔係反骨,好多嘢都係其他人搞出來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞