[買人未呀dllm fsg ] 利物浦 對 賀芬咸 5

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
"The players are expected to welcome back their teammate with open arms. " #LFC #Coutinho

屌摩領銜迎接屌古歸隊

罷踢25仔 不過其他球員應該容易接受過FANS

背傷牙
Ronnie Whelan says Liverpool “look like amateurs” for failing to strengthen key areas of Jurgen Klopp’s squad this summer.

Ronnie Whelan says Liverpool “look like amateurs” for failing to strengthen key areas of Jurgen Klopp’s squad this summer.

Yes we are

直線抽擊
點解疤唔買明仔 佢有release clause
UEFA financial fair play rules say you can spend only £28m more than you earn over three years.
PSG on course to spend £400m this summer

條例其實只係比 d 唔願洗錢既老闆用黎做擋箭牌
再講以 psg 為例就算罰佢停一年歐聯都好, 佢分分鐘一鳩洗多 400m 反正都係
然後一年專心拎返個法甲先下年再踢歐聯都未撚瀉 UEFA 啦

佢地班撚屌土豪 咪又係揾啲自己友sponsor填翻個收入

所以我咪話
你要做既就點都做到
拎自己跟足 ffp 黎玩去打飛機果班利撚死撚左佢
OK?
未來隊買人了
依家鋪天蓋地 古返來踢的消息

賀芬咸就唔會 係唔知踢阿有無份
(見到阿個霸氣post 都知我地輸硬)
未來隊買人了

一下過左我地頭
依家鋪天蓋地 古返來踢的消息

賀芬咸就唔會 係唔知踢阿有無份
(見到阿個霸氣post 都知我地輸硬)

阿迷戇鳩
呢一刻仲迷fsg既人到底係咪弱智?

仲有9日時間反cup呀

仲有9日時間反cup呀

We have 200m

仲有9日時間反cup呀

留古
簽到雲迪克
簽到新中場

一年唔反fsg
有無人可以send email去屌7 fsg

有鬼用..高層唔會睇到

仲有9日時間反cup呀

留古
簽到雲迪克
簽到新中場

一年唔反fsg

你仲對fsg有希望

有鬼用..高層唔會睇到

睇到又點

有鬼用..高層唔會睇到

睇到又點

Well noted with thanks
而加歷查在Sky Sports 的 Monday Night Football 裡表示,他認為文尼的入球能力,已讓他成為高普不可或缺的重要球員。

「我會帶出一個討論 -- 文尼比古天奴更加重要 -- 尤其是高普的足球風格,我認為文尼是極為重要的。」加歷查談到。

Everton fans

著名9upper

有鬼用..高層唔會睇到

睇到又點

自動去spam
而加歷查在Sky Sports 的 Monday Night Football 裡表示,他認為文尼的入球能力,已讓他成為高普不可或缺的重要球員。

「我會帶出一個討論 -- 文尼比古天奴更加重要 -- 尤其是高普的足球風格,我認為文尼是極為重要的。」加歷查談到。

Everton fans

著名9upper

話文尼重要D姐又無話古天奴無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞