Apple真係好9,ipad pro 256GB,512GB居然少個P核心

262 回覆
229 Like 12 Dislike
按錯負評。。。
果時既Intel Core到後來真係一件差既產品
又熱又慢又食電 (laptop用來講)
Sandy bridge係一大進步
後幾代就牙膏
唔好唔記得有幾個bug (Meltdown/Spectre),patch完慢左好多

但係M1-M3暫時都係好好既產品
iPad以外啲平板基本上全部都係電子垃圾嚟,WFC啦
個ipados 咁廢 擺m10都冇用啦
下個月wwdc 大機會iPadOS會有大更新,
所以先提早出部iPad去配合
買得iPad Pro就買1TB啦,戇鳩
用開舊iPad pro 本身都想轉 而家見佢咁仆街都廢事

Tab s9 上年八月先賣
係比都用tab s10
你做ifan都做好少少
其實 M2 已經好食電 對比 A 系 兩個鐘 LR 都無左一半以上既電
仲 M4 10 core 出街點用
但人地夠用有凸呢
你唔講佢貴咗,7999起呀,仲要少咗個鏡頭
少咗個P核心,係大核心。估計差10%。要等評測
咪就係
蘋果牌狗糧
比夠100核心配個ipados咪又係用來睇片
最慘應該係買M3 MBA/MBP嗰班
用咗粒M2超頻U扮M3,結果變成一開兩個mon,MBA都會過熱減速

如果等多幾個月就有M4,咁根本就唔應該出M3
今時今日仲有邊個會買Apple啲嘢咁戇鳩
係 係 係 三星好仆街 你話過所有三星野都係廢 之後蘋果用三星野你就話冇得揀

提埋你 你又開始出gaslighting 呢招
人地係蘋果出事d post 召喚你係因為你本身成日無啦啦搞事 好似係上面咁
10.5
用到佢壞先換
以為會有15吋iPad Pro +全新iPadOS 有desktop功能

我都係咁話,繼續用返舊iPad Pro 屌佢老鼠
M3一定唔係,佢只係一粒過渡CPU
睇MBA就知,根本用唔到係iPad
Sorry 除左公司機要用濕鳩windows 之外,自己電腦電話tablet 都係用apple
一般用家,幾多粒核咪一樣咁用
比班idog縱出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞