Apple真係好9,ipad pro 256GB,512GB居然少個P核心

262 回覆
229 Like 12 Dislike
屌你老味apple,咁都做得出。
10核心完整版嘅M4僅限於1TB和2TB版本嘅iPad Pro
256同512搭載嘅係9核心嘅M4。9核心居然少嘅係P核心!等於3+6核心配置。
呢3大核心版本的M4可能打唔贏M3
唔買咪無事,理得佢幾核心
屌你老母牙膏廠
溫馨提示:
對家tablet係用緊上一代電話SOC 8 Gen 2 甚至連加頻版8 Gen 2 For Galaxy 都唔用
最大嘅問題竟然係冇 M4 MacBook Air
利申等緊換機
同意,唔撚買就唔駛煩

利申: 仲用緊ipad pro 第三代,好滿意
M3 ipad無出過

大哥沒有輸
10.5 ,手感好過午餐肉太多
點估到佢粒M4擺喺iPad先
所以話IT野直接攻頂就啱
IT野 (唔計apple)好多都可以隨意customize
用得apple就係唔需要諗咁多咩spec咩tech, 打爆晒就啱
好學唔學,學皮褸狗玩刀法
真係幫唔落,買野都買得唔舒服
屌你奶 第一次係政治以外既野見到臭蟲論
以前intel 4-7代牙膏式進步都唔會有人咁護航
你隻死臭蟲,幾撚時話畀大家聽你畀錢買咗蘋果咩產品?
點樣臭蟲論?

M3 iPad Pro 根本無出現過
點撚解走去同M3 比,同M2 比點都有升無跌
同埋同一粒U分兩個tier係M3 Pro 同M3 Max 已經做緊
依家越咗一級直接爆M4落去用家有咩不滿?

溫馨提示:
三星部S9 Ultra咩都廢iPad Pro 一至兩級
唔緊要,你哋部機識防水
佢出現返 iPhone 鬧鐘有事個post 佢唔出現
乖,駁唔到就出返去圍爐啦
Apple iPhone 15 Pro 被選為「歷年最低評價機」,原因跟「散熱」有關!
https://lih.kg/3678683

我用返你柒左唔入返去嘅fallacy 去應你
你睇下你自己用乜logic再對返你依家講嘅野
你直頭唔入去tim
我不嬲都有好明確既定立場

Tier List:
Tier 1:Apple Google
Tier 23456789:所有公司
Tier垃圾:Samsung
都唔係第一次
你睇下macbook air唔同版本都唔同
仲有其實唔係個個都好似你哋班三星狗咁日日好似蛀蟲咁紮根堆Apple 負面POST 去洗走曬三星負面POST
其實9核同10核冇咩大分別
我蘋果我自豪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞