Apple真係好9,ipad pro 256GB,512GB居然少個P核心

262 回覆
229 Like 12 Dislike
我成個POST一直都話呢部iPad Pro跟硬件更新周期只會用到8core M3
Apple上到 9 Core M4 係跳左一代咁更新,究竟縮數位係咩?

就係因為俾緊256GB 價錢 買唔到1TB 價錢個spec?

你應左呢段未?
本post 最大Fallacy 就係 iPad Pro spec 係縮數
根本由iPad Pro機型推出到依家,今年係最撚大改進

成個POST論點係iPad Pro 256/512比1TB少一粒P core
完全無提過多兩粒E core

#1話可能仲差過M3
依家跑分事實證明佢係錯,9 core M4 係比M3 高
咁#1係咪Fallacy ?

#17 話我喺呢個POST出現就要去iPhone鬧鐘post出現
咁#17 又係咪Fallacy ?

已經出撚曬數據都唔知有咩好Spin
死廢柴,呢度得你要奶牌子 我用咩都唔需要奶
你條廢柴仲未po到相
我係問你有咩三星野
又gaslighting
你argue嘅方法淨係gaslight 同扭曲人地講嘅野
起左底
原來佢曾經話想用pixel##再對返佢講野嘅 style
11吋既話係大 upgrade , 如果對畫面有要求好抵換, 12.9用緊 miniled 就唔太需要換c
連起底都柒撚過人
我不嬲都有部pixel做副機咗幾年

其實你係唔識回應可以唔應㗎,
討論緊iPad Pro走去講我講嘢。

姐係咁我依家論點就係
因為 9 core M4>8 core M3>>8 core M2>>>>>>>>>>>>>>>>>8 gen 2
所以 iPad Pro 2024 根本唔存在成個post 你地扭曲到好似有嘅縮數問題

你對呢個論點係有咩回應?
柒頭咪撚兜啦,問撚緊你有咩蘋果嘢呀,相呢廢柴
肉撚酸到真係咩蘋果嘢都無用?不如偷影人哋果部扮自己啦
條柒頭應該用緊小米,所以借蘋果踩三星

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞