[I/A]Puzzle&Dragons [156] 禁止討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
受到颱風「天鴿」影響,有乘搭廉航香港快運(HK Express)的自由行港人因航班取消,不但被迫滯留日本鹿兒島,更糟是更改返港航班時間一直未獲香港快運獲回覆,經在港親人不斷熱線查詢,最後獲回覆最快本月31日或9月1日才能有航班返港。不滿說,「要成個星期先有機位返香港,點等呀?我仲要返工。」

叫撚左佢新幹線上大阪再買機票翻香港再去CLAIM保險啦
死八婆ON99死都要係KAGOSHIMA走,今日地震添呀!
貼hehe都好過mao啦

Both垃圾
收到WIND MHXX現貨炒貴左一舊,真的嗎?

3ds版平兩舊

屯門588

屯門588

ON9
做咩9ho咁撚狗開個ig黎貼圖

撚狗
真心望唔透,D人可以比舊幾再舊水飛的去UNY買部SWITCH,計翻同落黃金信和食炒價都係差唔多,但又覺得自己著數左

撚狗

比多個借口攪活動啫

撚狗

比多個借口攪活動啫

心水清到

撚狗

比多個借口攪活動啫

心水清到

心水清大師
睇錯清水
貼錯link
開IG AC記念活動
預言ger
預言ger

你仲勁啦 巴塞反cup+機石川
預言ger

住我隔離個呀婆都識講啦
預言ger

住我隔離個呀婆都識講啦

想識阿婆
預言ger

我們的鐵丁,
願祢的名受顯揚,
願祢的國降臨,
願祢的旨意奉行在人間,如同在天上。
求祢今天賞給我們日用的石,
求祢寬恕我們的零課,如同我們寬恕別人砍驚。
不要讓我們陷於冇石,
但救我們免於銀蛋假鑽。
亞孟。
預言ger

我們的鐵丁,
願祢的名受顯揚,
願祢的國降臨,
願祢的旨意奉行在人間,如同在天上。
求祢今天賞給我們日用的石,
求祢寬恕我們的零課,如同我們寬恕別人砍驚。
不要讓我們陷於冇石,
但救我們免於銀蛋假鑽。
亞孟。
真心望唔透,D人可以比舊幾再舊水飛的去UNY買部SWITCH,計翻同落黃金信和食炒價都係差唔多,但又覺得自己著數左

笑左 入親SWITCH POST 都見到有班人係咁

咩啊 人地問 部機幾錢啊
咪可以大大聲聲話 正價入

笑夠未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞