[I/A]Puzzle&Dragons [156] 禁止討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
今日香港唔見左幾多罐牛餐肉

淨係計杏花邨已經數唔到

今日咁凍應該打邊爐
曾拌面幾好食
不過隻胡麻醬香就唔洗啦

淨係計杏花邨已經數唔到

今日咁凍應該打邊爐

ok而家係公司飛的出黎

淨係計杏花邨已經數唔到

今日咁凍應該打邊爐

ok而家係公司飛的出黎

飛次的你又無得買ps4啦

淨係計杏花邨已經數唔到

今日咁凍應該打邊爐

ok而家係公司飛的出黎

岩先睇左遊戲展mh條片,2隻怪互打企埋一邊食花生幾過癮

淨係計杏花邨已經數唔到

今日咁凍應該打邊爐

ok而家係公司飛的出黎

你比隻怪打死我係一邊食花生仲過癮❤

淨係計杏花邨已經數唔到

今日咁凍應該打邊爐

ok而家係公司飛的出黎

mhxx未

淨係計杏花邨已經數唔到

今日咁凍應該打邊爐

ok而家係公司飛的出黎

你比隻怪打死我係一邊食花生仲過癮❤

我地ps5見

淨係計杏花邨已經數唔到

今日咁凍應該打邊爐

ok而家係公司飛的出黎

mhxx未

我地ps5見
收到風青令今晚又有女屌

淨係計杏花邨已經數唔到

今日咁凍應該打邊爐

ok而家係公司飛的出黎

mhxx未

過唔到save
收到風青令今晚又有女屌

收到風青令今晚又有女屌

屠龍未
屠龍未

今日去尋寶
有無星導/極三
射左
請問
請問

沒有
請問

ig啲臭雞個撚個除剩條底褲嗰啲你就咁撚鐘意 出街又淨係識𥄫其他大波妹 你仲識啲咩 屋企家頭細務從來唔撚話會幫下手 懷疑你係咪直頭唔撚識做 飯又唔撚識煮 家居水電無一樣野識整 懷疑你燈泡都唔撚識換 人生一啲手藝都無 叫你做啲野增值下自己 手續都幫你搞撚埋 都懶撚得去喺到左推右推 你除左得個女字仲識乜撚 淨係一味識對住啲無內涵得個殻既臭雞扯旗 咁你既然咁鐘意呢味做乜同我拍拖 你依家似同緊個老母拍拖喎 老母要做既野我全部都會做 一日三餐煮埋比你都仲撚得 但你有無留意過我 留意啲雞仲多過自己條女

喺一段咁撚唔平衡既關係入面我唔知仲可以做啲咩 永遠得你睇我電話 無我睇你電話 叫你比我睇就話唔撚鐘意比人睇 咁你睇我做乜撚呀 我好撚鐘意比你睇 唔撚聽你電話 做緊野唔得閒又話我出撚左街 但你呢?你係次撚次都唔聽我電話呀On9 咁你係咪即係去左叫雞呀 好唔撚平衡呀 你明唔撚明呀 On9!
請問

ig啲臭雞個撚個除剩條底褲嗰啲你就咁撚鐘意 出街又淨係識𥄫其他大波妹 你仲識啲咩 屋企家頭細務從來唔撚話會幫下手 懷疑你係咪直頭唔撚識做 飯又唔撚識煮 家居水電無一樣野識整 懷疑你燈泡都唔撚識換 人生一啲手藝都無 叫你做啲野增值下自己 手續都幫你搞撚埋 都懶撚得去喺到左推右推 你除左得個女字仲識乜撚 淨係一味識對住啲無內涵得個殻既臭雞扯旗 咁你既然咁鐘意呢味做乜同我拍拖 你依家似同緊個老母拍拖喎 老母要做既野我全部都會做 一日三餐煮埋比你都仲撚得 但你有無留意過我 留意啲雞仲多過自己條女

喺一段咁撚唔平衡既關係入面我唔知仲可以做啲咩 永遠得你睇我電話 無我睇你電話 叫你比我睇就話唔撚鐘意比人睇 咁你睇我做乜撚呀 我好撚鐘意比你睇 唔撚聽你電話 做緊野唔得閒又話我出撚左街 但你呢?你係次撚次都唔聽我電話呀On9 咁你係咪即係去左叫雞呀 好唔撚平衡呀 你明唔撚明呀 On9!

梳牙
名呢?seed 呢?
原來寵物g條女咁專制
以後唔笑寵物g了
原來寵物g條女咁專制
以後唔笑寵物g了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞