[I/A]Puzzle&Dragons [156] 禁止討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
求救,各位巴打
用iPhone, 用開既日本appstore account 用唔返, (個ac唔係我)
而家更新唔到, 我手上有data 048
但係入唔到落港版pad (港版pad我更新到)

有無巴打知點做 救救我

姐係你想更新日版pad?

無論港版日版,只要玩得返我自己acc就得

就算換appstore acc去更新,都要打返舊appstore acc 既密碼去更,如果del左佢再換appstore acc download, 咁又會無左pad acc

直接開個新既日本acc更新唔得?試下開個新用ITunes dl左pad先 先係電話登入更新?
求救,各位巴打
用iPhone, 用開既日本appstore account 用唔返, (個ac唔係我)
而家更新唔到, 我手上有data 048
但係入唔到落港版pad (港版pad我更新到)

有無巴打知點做 救救我

姐係你想更新日版pad?

無論港版日版,只要玩得返我自己acc就得

就算換appstore acc去更新,都要打返舊appstore acc 既密碼去更,如果del左佢再換appstore acc download, 咁又會無左pad acc

直接開個新既日本acc更新唔得?試下開個新用ITunes dl左pad先 先係電話登入更新?

https://youtu.be/NEolVSfNmj0
用個新ACC裝過隻GAME 用佢個方法塞返個048落去
wadiu 撳晒平安鐘 差D做唔到有心人

2016box最勁呢隊

我upgarde咗隻筋肉人之後輕取喎😑
cheap精鐵丁
BREAKING: Barcelona to sue Neymar for £7.8m for alleged breach of contract
絲打自貼
撳左幾場 希望訓醒有課金錢
撳左幾場 希望訓醒有課金錢

想做愛
想做愛

想做愛

塞左部高達落少佐菊花
有無深夜J圖
有無深夜J圖

有無深夜J圖

貼到未
有無深夜J圖

貼到未

有無深夜J圖

貼到未

返黎未
d手指好攰
d手指好攰

唔知你做過咩黎
d手指好攰

唔知你做過咩黎

用得電腦多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞