[I/A]Puzzle&Dragons [156] 禁止討論區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
作反
有無bb今晚刷mh

原來到左今日已經做左1850港豬

我細聲啲先

抽到未

食埋早餐先

你永遠不會成功

今鋪撐牙鐵

抵制牙鐵

反鐵力

「南港島線列車車頂著火乘客需在黃竹坑站下車」
睇頭牙
認真有冇貓奴答到? 陳日朝朋友帶左一家5口流浪貓翻屋企避風,今日帶翻佢地去原地放生點知成家死跟佢唔走。點算?利伸唔想養。
有無bb今晚刷mh

認真有冇貓奴答到? 陳日朝朋友帶左一家5口流浪貓翻屋企避風,今日帶翻佢地去原地放生點知成家死跟佢唔走。點算?利伸唔想養。

比牙鐵
屌你老母炮友網D ON9係咪唔知優格招技可以回血

炮友網預左啦
投降

比牙鐵

反鐵
投降

幾多牙
感謝課長們令禾有pad玩
有無BB有泡狐剛毛可以比甩禾

成隻泡龍比你ok?

係呢度要多謝一囝

成隻泡龍比你ok?

幫分身進牙
9月24號去台場睇獨角獸敢達開幕扯旗禮,有冇絲打JOHN

我地鄰居澳門咁樣 你仲有心情去挽?

我地鄰居澳門咁樣 你仲有心情去挽?

我已經為佢地哭左,仲想我典!

梳囉 我真係唔知

係呢度要多謝一囝

都無用 已經無玩

幫禾比埋機票錢
呢度對某一件事只可以有一種感覺,其他感覺就係on9!
某會然重課10PACK抽MH係100%高尚的丶有顧念的丶無私的,違背這意見的就唔得!
所有本區的會員思想要一致,正如北韓人民對金氏家族的崇拜一樣。
我平時圍內有十個朋友,有九個都話林峯好靚仔,但有一個話佢唔靚仔!豈有此理,林峯都叫唔靚仔?真係on9!我認為思想是要控制的,於是我們九位一齊圍插佢,話比佢知呢個世界只容許一種感覺

幫禾比埋機票錢

禾屎WIN明去,刀唔搭飛雞

係呢度要多謝一囝

咪屈
我零課挽家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞