我識得港產環保少女真人,現實既佢係好環保,希望各連登仔手下留情

159 回覆
20 Like 584 Dislike
有西就要原諒吖
見到你留comment我就放心晒
齋口唔齋心呀們
佢只不過係以環保為名機會主義者,南極考察又係太古贊助,轉頭幫國泰賣廣告。以環保KOL endorse一間大量排温室氣體航空公司。
https://www.fastcompany.com/90973020/more-people-are-flying-in-private-jets-and-its-ruining-air-travel-for-the-rest-of-us

Some companies are trying to make private aviation more accessible. But wealthy flyers and critics alike disapprove of any efforts toward ‘democratization.’

師兄你諗得好理想,似乎同現實唔同
佢唔理想就唔係極端左膠環保撚啦
佢諗嘢都永遠咁離地
最叻叫地盤工人自備餐具去廁所洗
呢個post女權肥豬閪karen 同支持左翼青頭仔絕對反駁唔到
有無環保吹先
佢都係打工姐。 你估佢想推環保架咩
環保撚搞鳩香港經濟絕對係第一名
比人督爆左之後
佢食相有啲核突

我又唔覺得喎
大部分連登仔其實反嘅只係假環保 好似最近走塑或者港產環保少女呢啲
共同特徵就係做啲大龍鳳扮環保 實則對環保完全冇用處
只係惹起大眾對環保更加反感
用膠最環保
普通行山就扮到特登上去執垃圾扮有貢獻,有意圖咁搣走屈臣氏包裝先影所謂既環保宣傳照,再用細膠袋裝垃圾,正常執垃圾點會帶咁細個袋,仲要係膠袋唔係環保袋布袋,明顯做show,都唔知係咪影兩張相扮野打完卡就繼續行山,無心環保而去做show扮環保咪衰係呢d位比人發現囉丫「環保」少女,想上位做環保局局長咪出聲囉
口講環保呃細路
日日排廢做上人
正宗垃圾
點投訴佢言行不一
點分輕重
自己定㗎?佢話輕就輕呀
咁做環保L都幾爽

咁我又環保
輕重嘅定義就一日回收一個膠袋
其他任膠得我用
佢造愛用唔用安全套?
Fb IG 張張相啲衫都唔同 真係夠哂環保
佢d 衫係借番來
一係去charity shop 買二手衫
你又知唔知?
臭雞
做愛用唔用套呀佢?
比人利用去搵錢都唔撚知既假環保
兜啦兜啦當人on9
咁做愛係咪唔用套中出?
佢只係環保界偽人,偽人要裝身很正常,亦唔需要交代。偽人就係偽人。買少啲才是環保,買二手只係藉口。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞