我識得港產環保少女真人,現實既佢係好環保,希望各連登仔手下留情

159 回覆
20 Like 584 Dislike
一個後生女肯搞環保已經好有心
年輕陪朋友玩IG打卡先post 搭飛機出遊相啫
講環保就唔可以show off 生活? 唔通想佢無晒朋友咩
優衣庫比錢佢賣塑料褲廣告 唔代表佢自己有買架嘛
佢心裡面有環保就得啦

(多圖) 突發! 環保少女倡留港減碳排放 被爆到南極旅遊 鍾芯豫:「係生態考察!」
https://lih.kg/bJxqAkV
咁佢做愛又環唔環保呢個
化妝品柒髮劑有冇贊助?
贊助就要收?佢有冇查清楚啲公司係咪夠環保㗎?
市民都心裡面有環保就得唔好再搞咩環保政策
工作還工作
做野還做野呀

佢本身都識得分輕重
接一單廣告都無浪費碳排放
環保從來都唔係話咩都唔用
唔通真係要食西北風先可以減廢咩
但啲人啲邏輯真係咁
奇撚怪怪

一般人去旅行
環保人又去旅行,但其他地方節約返
個功德值已經贏咗你
我知道佢想做事業型女性
應該唔會想咁快有BB
唔排除遲d YAZ 會搵佢賣廣告

何況佢爹哋媽咪幫左佢好多
想個女做到官
人地而家係政府可持續發展委員
慢慢上緊位

收皮啦 屌你老母
留名
其實你講反話真係當人唔知?
你講#6?
/我講7,想講反話又懶係高明,你唔係真傻就咪扮傻
咁你咪上一頁囉 傻仔
幫手推post
陳啟宗有次鬼拍後尾枕講老實話,見到政府委任人選,心裡面喊得一句句
其實我今次幾同意陳生
陳啟宗有次鬼拍後尾枕講老實話,見到政府委任人選,心裡面喊得一句句
其實我今次幾同意陳生,好多謝你出來反證
所謂環保,就係叫我哋普通人慳埋少啲搭飛機慳返啲碳排放量,留返益畀啲上位者,有錢佬周遊列國「考察」
應該唔用condom最環保,連膠都唔使用
老實講 環保對人類發展嚟講係不可或缺
呢樣野理性上大家都知
但係當啲人連自己最基本嘅生活質素都唔好
就唔會想理環保
然後環保嘅措施同埋推行方法 又係另一個問題
要推行得好先至會有人跟
大家其實真係唔好屌環保人士
最後只會冇人肯實行 真係大家一齊攬炒
pin
環保少女叫人留港消費
好多係"環保人士"自已搞出來的問題
碳交易,碳足跡呢類概念好坦白,都只係理論,實際冇乜實行
同埋太多好似呢位小姐借環保上位咁人士
睇佢同邊d媒介行最埋就知係"爹d媽咪"出手
同埋你講左,"理性上"大家唔反對
講下d阿媽係女人野,人人識,唔會直接沖擊建制
呢類人唔會出現晌綠色和平強登油輪快艇
更加唔會去向名畫潑油
有d行動係好膠,但做的人知後果,我亦佩服實行信念的人
兩層人,分眾好明顯
優衣庫比錢佢賣塑料褲廣告 唔代表佢自己有買架嘛
佢心裡面有環保就得啦
-----------------------
同一道理,依家咁多人上大陸消費都係唔代表認同大陸
心裡黃就得啦,
係嗎樓主(如果你唔係玩膠)
關佢地撚事咩
全部都係班scientist engineer 做研究
提出解決問題 個環境先好左
舉個例子
你搭飛機而家碳排放少左
係個engineer 同班scientist
用新材料新引擎換返嚟
唔同靠班撚屌垃圾念力減出嚟呀
班撚屌淨係識叫你少d旅行
然後去埋你個份咋
一般人去旅行
環保人又去旅行,但其他地方節約返
個功德值已經贏咗你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞