大陸21歲仔靠手遊陪打2年賺左51萬送晒比條女, 點知條女出軌, 佢最後跳江自殺......

453 回覆
665 Like 48 Dislike
李嘉誠? elon musk 都搵錢多過佢啦
人地世界第一呀
你都on9 做到醫生律師邊個唔想
你估佢唔想?佢做唔到呀嘛
咩醫生律師更唔係話努力一兩年做到既野
接受自己既平凡 大個左用自己既方法搵錢生活
有咩問題
2年50萬係大陸月薪幾千蚊係好撚多
你真係on9
大陸土豪緊係多 窮人普通人仲撚多呢
事主一定經歷過審美疲勞
條仔會變特級咒靈
block佢算啦,有人屌佢,佢就會好興奮
抖音啲垃圾濾鏡呀
學下李龍基
臥蠶落陷
顴骨橫突
在生時無得食
咁多人鬧個事主係傻仔真係幾仆街
仲要男人都咁話返男人
你試下nathan單野有人話個女仔係傻仔睇下會唔會比人圍攻
廿歲出頭為愛付出 到頭來有咁既結局 錯不在佢呀
所以抵香港男人弱勢 你地班仆街只會取笑男人
臥蠶落陷
睇原相都似係凹既

但顴骨橫突, 點睇都唔覺得凸出黎明顯bor

牽強左D
有人悼念
連登仔:比人呃抵撚死唔值得同情

外賣悼念(有嘢食)
連登仔:生前食外賣死後都要比人撚食外賣

外賣悼念(吉盒)
連登仔:生前比女呃死後比奸商呃笑撚死

乜都唔做,冇人悼念
連登仔:大陸就係咁垃圾咁冷血

依啲係抵比人笑喎,影衰我地男人

啲囡出黎貼吓相上網講幾句就勁多廢男人送錢,搞到啲囡個個都吊高黎賣
咁樣合理化女方做嘅事 嘩

點解女人樣身材/性格滿足唔到對方 留唔住人 男方就俾人話賤男雙標 所以女人唔計

咁係咪只要男人錢多啲就可以話女方充大頭溝返來 預咗人地出軌
所以繼續內鬥內咪抵港男咁弱勢囉
呢單野99%錯既係個女仔度你唔去講
去罵可能果1%錯既男仔
我完全唔覺得呢單野有幾好笑
你情我願,冇問題啵
吓,對男人黎講其他男人係競爭對手黎喎,咁你咪唔駛溝囡,只要有其他人溝就係內鬥
比面佢家姐, 毒撚细佬突然多左咁多人悼念
火山孝子
咪正常外賣,有咩問題
溝女同呢單野係兩件完全唔同既野黎喎
呢單野明顯係女方佔大部分問題但係事主都係比人話傻仔
如果你assume任何時候男人黎講其他男人係競爭對手
覺得係呢個時候話事主係傻仔可以突出到自己
咁就唔好話香港男人弱勢係一點問題
都唔明你想講咩,我係度突出自己有咩著數?
呢單野咪就係講溝女,條囡都話分手係佢係咁貼錢比人都傻傻地
條女出軌再轉走D錢喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞