大陸21歲仔靠手遊陪打2年賺左51萬送晒比條女, 點知條女出軌, 佢最後跳江自殺......

453 回覆
665 Like 48 Dislike
依單野好紅
明明好多俾班臭閪女拳老屈仇女既連登仔都有幫手狙擊條賤男nathan,但班臭閪女拳就唔會話連登仔仇男。

今次依個case班臭閪女拳就露哂底真仇男
第二朝重跨張 d人送到半個藍球場咁多
成地都係

有班仆街外賣諗住偷雞
人地落左單 佢送個空盒去 比人屌到仆街
https://v.douyin.com/i2MqdvNe/
這不是愛情博弈 這就是赤裸裸的愛情詐騙 可憐的胖貓以為自己終於可以跟她終成眷屬了 卻不知道在他拼命打單子賺著他們未來結婚錢的時候 譚竹早已奔赴西安尋找她的下一位帥T 了 希望大家明白這件事真的不單單只是純愛戰神倒地 還牽扯著欺騙 這真的很明顯就能看出來她就是在圈胖貓的錢 她對胖貓根本就沒有愛 她只是圖著錢的 每個人多一點發聲 那以後這些愛情騙子肯定就會少一些 胖貓用他的生命作為代價 我們應該嚴討公平!也不希望世界再有下一個胖貓# 胖貓 # 可可睡不著 # 譚竹 # 重慶

條女比佢之前撩過既仔踢爆左, 一邊未同胖貓分手, 一邊撩鳩其他男仔!
你地同我叫女權Karen入一入黎!
女拳前沒有理性
如果錯既係女性,你屌佢哋咁你就一定係仇女

如果錯既係男性,你點樣屌法都唔會俾人話你仇男

女拳logic
諗返起成件事, 胖貓真係慘撚到喊!
胖貓日日打10幾個鐘遊戲賺錢, 仲憧憬緊同佢條女係5月份去拎結婚證!
點知佢條女由頭到尾都只係當佢係提款機既工具人, 問胖貓拎錢買手機買化妝品買新衫買避孕套, 再用佢既錢去開酒店房同fuck boy扑野!
召喚綠色行動
條女:真正嘅安全感係唔需要盡力
支邏輯思維
人死咗先得嚟重視
你知唔知50幾萬人仔
幾多人一世都搵唔到
條8婆呃人錢
本身已經係爛貨
條仔係國服選手
搵錢一定多撚過條女

正臭閪
有肉有飯有菜 還好
但慳埋慳埋俾賤女人完全唔識珍惜
屌過未算
狗養得熟
女仲衰過狗,養唔熟架
可能係每用一次會員通話plan
大陸人對死人好過生人
好似話2年見得2次面
有沒有叫不要膠餐具?一陣全海啲海龜個鼻插住膠义入邊個數
睇到啲片真係好sad
胖貓生前連飲杯奶茶都想慳
慳埋比條女
rip
嘩,真身咁嘅樣...唔怪之得要jump
RIP
華人都係咁
唔係評論件事啱定錯

但就咁回應你句statement
你指Nathan 係「呃」錢
而依個post嘅標題係
條仔賺左51萬「送」哂比條女

你覺得兩個動詞係一樣?
m記呢個公關靚
你唔想50萬就過世 咁咪唔好攞囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞