大陸21歲仔靠手遊陪打2年賺左51萬送晒比條女, 點知條女出軌, 佢最後跳江自殺......

453 回覆
665 Like 48 Dislike
https://v.douyin.com/i22wJEs8/
佢每日代練/陪打12個鐘頭, 全年無休! 兩年賺左51萬人仔!
佢自己住cheap cheap出租屋, 每餐只敢叫10幾人仔既外賣, 但條女要洗錢就諗都唔諗轉比佢...
佢自殺前仲要轉賬66666.66比佢既出軌女友......
世界本來就弱肉強食,怪得邊個?
其實你轉個頭諗下

條女係咪收左佢50萬就要同佢過世?⋯⋯

我只可以話好多人本身越級溝女 真係會出事

一係樣 一係錢 滿足唔到對方 又想溝女神 咁自然無可能留得住 用PUA或充大頭溝返來 邊呃到一世

R.I.P
仲少過FG 50K連登仔
又一個暖心的故事
屌都無屌過
當你以為你係盡心盡力滿足佢
但佢只會認為你唔夠能力滿足佢先要盡力
我唔打機我點養你
如果佢陽痿咪無事囉
純愛戰士
有冇條女個樣睇
咁係條仔不自量力

學人溝靚囡
條片有,網紅樣。
https://mp.weixin.qq.com/s/v7mtIvIcqkCxmjYnXj84uA

佢生前每日只係食十幾蚊既cheap cheap外賣, 有好多大陸網友叫左美團外賣送去佢跳江個條橋!
係條女既角度,條女都係係陪打緊
啲外賣好浪費
唔係好明,佢打機咁勁,唔洗陪打,加入果d 戰隊唔係仲好搵?
佢好似係代練/陪玩<王者榮耀>, 佢段位好似係最強王者!
最強王者呢個段位其實好多人都有, 佢21歲, 對電競業黎講其實係超齡!
每死一隻支那狗
世界多一分美好
試下每日轉51萬,就可以keep到關係
戰隊係另一個玩法

用老師黎比喻
你去學校做老師 1萬一個月 唔比做兼職 而且朝8晚5 住公司宿舍

但做私人補習老師 人工唔定 但一定高過月薪老師 住自己地方 冇固定上班時間

雖然唔一定要打到faker咁
但toyz 都係一年得5個,而家仲愈黎愈多人投入
打比賽好難突圍而出
曲線證明緊打機係可以有錢途
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞