大陸21歲仔靠手遊陪打2年賺左51萬送晒比條女, 點知條女出軌, 佢最後跳江自殺......

453 回覆
665 Like 48 Dislike
依單野既性質係無國界,係心痛一個老實人白白咁為另一半付出全部,係2024年真係好難得,純愛戰士願天下間每一份真心都能被善待
佢當佢搖錢樹
邊有感情
咪就係麥當勞道影麥當勞外賣
佢地話 條橋本身人流都唔細 點解有人跳江會無人拍片
而且跳江咁大件事 支那公安無藍底白字出公告

好心痛
一路好走 下世做美帝肥仔
餐餐食M記肥肥白白
唔好再俾女人呃
了解左多小小件事

21歲
2年見2次面 比左50萬人
打左8000場同一隻英 夢奇
勝率91%

即刻諗返起以前日磨夜磨lol 打左差唔多10年
8000場 91% 係有幾誇張既數據
條女埋沒有1個天才
咁似俾superchat班vtuber咁
師兄,你做植物人做咗10幾廿年啦?
應該唔係呢張!
係抖音d評論, 有網友post左一張既可信性高好多!
原因係張相胖貓係Send過比佢細妹, 佢細妹之前公開既聊天紀錄show過張相既下半部份, 見唔到樣!
而網友post出黎個張係完整既, 見到胖貓同佢條女既樣, 件衫又match佢細妹聊天紀錄個張相!
好恐怖 呀姐都變妹豬
條女輪廓係唔差既!
條女原來真係女同黎, 成日去酒吧飲酒要Order女同陪飲...
仲要話返你轉頭 鬧你做咩係咁俾錢
蚹蛤蟈蜻
佢家姐
下話...咁你仲未跳樓?
算係咁,雖然係左手交右手,捐返俾自己個慈善基金
51萬係大陸可以做土皇帝
睇外賣記錄 日日剩係一碗白飯
屌你老味 成個雞樣出哂黎 又話男女平等 依家邊個攞緊著數?
對話流出,條女真係正仆街,一齊咗之後,搵親都只係要錢
https://streamable.com/nkhqs9
條女見依家身分證大頭相比人擺曬出嚟
公開咗啲同胖貓嘅對話紀錄 話臨尾啲錢係胖貓寫住贈予比佢 又話八十幾萬自己還咗五十幾萬 話胖貓家姐食人血 依家有班人撐佢 話啲人未搞清楚就攻擊女主 係咁互屌
條臭閪無唔會同成領證的,分手亦唔係佢做得唔好。
胖貓至死都仲未清楚了解成件事嘅真相。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞