郭晉安與歐倩怡宣布離婚!

858 回覆
132 Like 21 Dislike
緊係開心
名正言順溝仔喎
又master又成,覺得自己大把世界
你真係一條蠢燃黎
咁都唔係郭同歐….
為拗而拗。
其實你咩年紀
歐擺明係妹仔,由佢出道睇到而家,佢都冇紅過,啲人直頭覺得佢唔入流,又冇特色,真係俾盡得3-4線新秀計,佢仲霉過之後劉浩龍

郭就一直都2線,創世紀都唔係紅佢啦,羅嘉良果時先係紅到仆街,郭係到羅嘉良果啲返大陸發展,佢先憑呀旺爆紅囉
其實呢 佢讀果個hku space既master呀豬呀狗都考到
出到黎係無牌 叫營養學家nutritionist
唔係營養師dietitian
營養師個master係執業有牌 係space另一個program 好多hku本部爭入 難考到仆街
所以唔該啲傳媒唔好再吹捧佢係咩營養師
呀豬呀狗都可以話自己係營養學家 其實好多都係sales黎
你自己唔熟tvb姐

佢呢d係劇仔離,呢個時段個地位係而家張振朗、Brian嗰d咁,比機會佢試下擔正、儲經驗,等機會入一線劇組做大配角,之後做順左再慢慢坐正
算100% match 架啦,
條友唔知頭唔知路係到搭爹姐
多謝師兄正視聽
大家唔好比歐閪呃到!
同黎明差唔多,毒撚同mk撚埋單
永遠食二手閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞