郭晉安與歐倩怡宣布離婚!

858 回覆
132 Like 21 Dislike
我講出論點證明有矛盾
你就完全冇論點話係就係兼人身攻擊
要唔信嘅人,點都唔信。
人地寫晒出黎又話有咩證據證明啲內容係真。
我地唔係法庭,接收到嘅公開資訊只能選擇用自己嘅認知選擇信定唔信。
冷門d 胡諾言
一眼就記到
on仔濕9
其實無知就唔係冇得救嘅
條友簡簡單單去google下郭晉安wiki就知佢出道頭兩三年已經做主角
同上面講出道咁耐都係大配角已經完全唔吻合
仲要不停自我催眠係佢啦,話唔係果d人就鬧
呢個世界真係有人做人唔清唔楚又唔自己去搵下真相
呢d港女獨有

當你溝左佢,你身上所有野佢都當老奉係自己
叫小丸子就諗到,叫小雲諗起iq 博士都唔知有咩關係。
你話小吉配小雲呢個解釋有d 牽強。小雲小吉都唔係情侶關係。歐外型,人名都唔會聯想到小雲
好撚正
呢個八婆都幾能自私下,冇搵支槍逼你結婚,養尊處優咁多年,而家讀兩個爛鬼課程有毛有翼又話要為自己而活
郭晉安頭十年係配角多,
佢開始上位係創世紀做大配角(姐係同歐開始拍拖嗰排)

佢開始擔正無綫d主力劇,
係之後情牽百子櫃、阿旺嗰段開始
其實點解你唔查下資料先答我
我上面講左1991年日月神劍已經係主角, 跟住唔係男一就係男二
創世紀之前已經係男主角
係,但我係阿旺嘅話寧願要morning朱
不過個尾好on9
我就咁wiki下郭晉安資料
1989-1992已經有咁多部佢做男一
連城訣
成功路上
同居三人組
出位江湖
妖奇兵
賭霸
生死訟
點會存在1999年創世紀先上位呢個笑話?
陳國邦夫婦
好記得細個電視有播佢哋個婚禮
玩埋啲19遊戲,要阿旺蒙眼去摸下啲女仔隻手再估邊個係老婆,最後阿旺聞下歐隻手就估到
咁就18年
真係估唔到會離婚
果陣又話好sweet,去其他國家拍嘢阿旺扶歐落去,蓋世寶要自己落
自己覺得阿旺又唔算好好戲,但都幾鍾意睇佢
真係sad
嗰時個女仔貪玩吓,個男嘅見到有一個女仔又啱自己心水,又咁主動,咁咪一齊囉。
後來,有咗就臨急臨忙結婚。訪問時,小丸子話後來流產,都有諗係咪繼續結,你就知佢都有啲猶豫。根本,佢哋就冇諗清楚夾唔夾。
佢哋結婚嘅時候,就覺得佢哋性格好唔夾。一個又後生又貪玩,一個就傳統大男人。阿旺其實應該要夾啲傳統,嘅女仔,但係佢揀親都係煙鏟。一個唔成熟,一個眼光差,所以冇話邊一個慘。
話小丸子好叻,其實佢有人幫佢手做家務,佢主要都係接啲小朋友返學放學。能夠咁樣去讀書,大把人都會讀得好,何況佢嗰幾個課程好似都唔係八大,甚至都大都唔係。本身已經唔信營養學呢樣嘢,再加埋要睇吓,佢講出嚟嘅嘢係點。呢啲學歷嘅嘢,水份嘅程度都好高。聽其言觀其行。

小丸子訪問嘅時候,講話啲乜嘢人生嘅領悟,其實是穿咗,就係佢唔想照顧老咗嘅阿旺。唔想佢餘下落你嘅人生都要服侍咗行動不便/插着尿袋嘅佢。

只可以話佢哋各取所需,一個搵到人幫佢生仔同埋湊仔。另一個搵到人供佢讀書。各取所需。
有8只弟姊妹

郭晉安在其兄弟姊妹中年紀為最小,一共有五兄三姊、父母(已於2005年去世)。他家中排行第八的胞姊為草姬國際有限公司創辦人郭致因
歐倩怡去年接受01娛樂節目《摸杯底》曾經透露與郭晉安夫妻間的相處模式,以及二人的關係上出現意見上的分歧,更一度表示想為自己而活。

坦言想為自己而活

歐倩怡在節目中大方回應主持人對於與郭晉安在價值觀上不相同的問題,她說:「每個人思想上都有獨立嘅個體,你匿埋眼離開呢個世界,回顧你嘅人生,你會覺得你會想做,但係錯過咗冇做到嘅。」她繼續指曾經上過一個課程啟發了自己,並表示:「人平均有80歲命,頭嗰60年叫做健康,可以隨心所欲做自己想做嘅嘢,之後又可能要孭住包藥袋出街叫人照顧你,我現在44歲,我都係得嗰20年,呢20年係要為咗自己而活,定係為咗人哋而活呢!」

———

佢呢個訪問講嘅嘢好諷刺
佢都知人生得頭60年算係健康
郭晉安都六張
歐明知對方走下坡都要拋棄佢

佢哋結婚嗰陣好襯
兩個都靚仔靚女
喺迪士尼搞婚禮又有氣氛
感謝分享。唔記得出處。
好明顯佢自私。
我有個鄰居,有個老伯照顧咗行動不便嘅太太都有10幾年,佢哋好恩愛。
雖然話清官難審家庭事,但係依個女人都唔係一個好女人。聽講佢好串。
更加諷刺係佢哋返同福堂,嗰間教會唔贊成人離婚個喎。佢地同埋教會點兜呀。
同個老自己咁多年既人結婚 預左啦
娛記冇fact check憑印象寫稿好奇?

你講果堆劇好多人都唔識

歐係新秀好多人亦都唔知
點解你唔接受現實根本就唔係講緊佢地
https://youtu.be/MS4oMESUH-E?si=UvUpMhGSCH8YVqV1

睇完覺得歐個格好bitch…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞