郭晉安與歐倩怡宣布離婚!

858 回覆
132 Like 21 Dislike
大陸條片
有好多素人40歲都有咁
街度見到好多人妻人媽係咁,而家好多女keep得好好
從來都普通港女樣 無明星相
次次大時大節都話老公唔喺度, 又可以make noise
Is a joke
律師同學奸夫, 食個50路老婦
另一個可能性喺女識男時仲後生仲細,初時會覺得男嘅成熟又有事業,好崇拜佢之類。但到後來個女人年紀大咗見識多咗(歐倩怡呢個case又讀書又做營養師之類),可能就會覺得個男人好老,無進步,甚至溝通唔到,最後就要分開

希望佢哋好聚好散啦
女權撚偷偷負皮
r/whooshhhhh
渣渣輝
又到抹黑潑屎水環節
等signal wong 70歲先
Who???
都係經歷教出黎,有得揀邊個唔想有真愛,只係
承你貴言,我真係想係有生之年見到有咁既一日
吉仔就明,小雲真係唔知點解
歐倩怡新秀唱歌大賽>跟住入華星同eason, 楊千樺做同事>未夠20歲已經唱小丸子紅左>華星倒閉>入tvb即有獎門人賞析做獎姐

儲心積慮考入銀幕做練習生,可惜生得細粒又成副妹仔格,真係好難出位。但呢個世界,有小姐亦要有丫鬟,小雲畢業後對自己一直做綠葉深心不忿,奈何天賦有限,唔到自己唔認命 完全failed

郭晉安初出道幾年已經有重要角色, 91年日月神劍已經做主角, 之前做唔到男一都男二, 識歐果年就係播創世紀

而吉仔都唔係咁好彩,出道多年都係做三線配角,演技不是不到家,但就欠咗運氣, 遇到小雲之後,知道對方未拍過拖,亦對自己有好感,但自愧事業無成唔敢行多步 完全failed
佢老公圍住佢轉啦
唔比佢番工,你都Kai Kai 地
港女命中率係百分百

利申:其他地方女仔好多真係唔係咁
條女識諗就唔會飛安仔啦
FYY嗰d ok geh…

CFA對佢呢d level的人,
係同考日文無咩分別,興趣班離
小吉 配 小雲

不如人地直接寫 男姓郭 女姓歐 好無?
人地用 小雲同小吉 已經代表出名卡通片
已經有影射櫻桃小丸子嘅動機啦
蠢撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞