One Piece 海賊王第1114話情報+討論

376 回覆
10 Like 16 Dislike
師兄癲
尾田傳心師
我覺得本身諗左結局既漫畫應該唔會完得太差
火影中間個個屌 一完果陣都大讚啦 應該ok既op
似啦
蜘蛛可定身, 但發動時間有限
豬似係自動反彈, 超級肉球咁
應該係部機械人入面
大家都幾好想像力
連最基本五廢老嘅能力係咪來自惡魔果實都冇交代過
就已經腦補人地係幻獸種
仲FF埋咩能力

吹到坐中間就最強又係冇logic架喎,我夠可以話五個得隻馬唔使着西裝,佢先係最強啦
唔知同挪亞有冇關係, 咁大隻船, 又係海底
重新睇多次, 路飛應承戰桃丸會帶走博士, 而家博士死左條片播通街, 會唔會講講下博士比人救返, 條片唔再播

利申:鳩up
勁到唔合理 神之谷大戰五老星理論上都在場 咁鬼勁 洗鬼海賊王幫拖先贏到
其實今次博士由俾政府宣傳俾人綁架到爆大鑊,都令好多人什至壞人focus哂去路飛度,由其黑胡知道路飛個果實係joyboy嘅,實去搶
係咪惡魔果實又真係未肯定嘅
但暫時睇表現又好似真係水星最強喎
尼卡可以當土星狗咁撚,但打水星打到手痛
想睇佢地兩個團打
應該無出場喇 果陣op又未搵到 可能未知道伊姆存在
死都係死唔關事嘅天龍人
今次關乎到世界袐密先傳晒過嚟
好可能係越近太陽就越強
水>金>火>木>土
豬>馬>雀>蟲>牛
所以水星成日坐中間,木星同土星永遠都係兩側
有無人知香港除咗Viu有咩平台可以睇最新進度嘅1080p動畫
見Netflix有但淨係去CP9個chapter
Netflix vpn去日本可以睇到最新蛋頭島1103集,但得日文字幕
可能係可以破壞紅土大陸既船
係得連登有d on9仔先踩到op連死神都不如
呢個有機
大把人無睇或者無追落去就屌op係垃圾死唔斷氣
好多人話畫風唔靚
跟著就話垃圾
廿年前就已經唔係毒撚口味
One Piece 係香港又唔係無人識,但就唔似日台咁紅,好大機會真係ATV買撚完播得少少又無買,搞到唔係主流識,之後就應該貴到CCTVB唔會想比錢買
會唔會就係joyboy有好勁嘅科技
可以有永續能源 點知比政府偷學咗
但係個代價就係搞到成個世界沉沒
所以話唔係自然災害
joyboy覺得係自己嘅錯所以道歉
laughtale就係可以有令水退嘅one piece
到最後成功水退 魚人可以上返水面生活
CCTVB就算買左又有無咁多人配音
後期D角色多到痴線
而且好多角色消失一排又會再出
同一個場景兩個角色都係同一個配音就好笑
只係show到隻豬高防咋wor
馬佬一刀一隻熊唔勁?
蜘蛛係咁反轉術式唔勁?
隻雀負責搵電話蟲直頭都未有機會對戰添
現階段根本冇足夠嘅資料凸顯邊個最勁,班傻鳩就得閒到搵啲冇鳩謂嘅point喺度鳩吹
隔籬香格里拉四封將有近戰無效、遠攻無效呢啲setting,要吹我夠可以吹隻豬係近戰無效啦
係OP po先零舍多白痴仔拎住啲虛無縹緲嘅點喺度估劇情eg隻馬揸刀就話zoro會同佢打
阻撚住晒正常討論
我當年睇第一印象都係畫風唔靚
路飛作為主角個樣真係唔討好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞