【打柒窮閪多言隊】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCLII

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
能力上我覺得佢啱用,佢埋門放直線有質素,有我地缺少既遠射同罰球直射,回防都積極,係躁啲,不過年紀唔細同人工貴,唔覺曼聯會賣俾我地。
阿記輸在冇獌/軌咁高既收入
睇錯
https://www2.deloitte.com/uk/en/pages/sports-business-group/articles/deloitte-football-money-league.html

同轟唔係差好遠 今年計埋歐聯應該接近
獌就不嬲商業收入高好多
https://youtu.be/nxDbbtpz4po?si=-3O83E-LVXfrthme

宜家我地都係loss緊
係未過個cap
啲錢要有明確proposal點去還
仲想年年2億
嚟緊仲加個salary cap俾你玩
就當你舊人清走晒
簽到啲球星返嚟份人工都爆cap
唔通咩isak般雞果啲會同你100k週薪
冇肥約都唔嚟啦
media team做緊野嫁啦
不過你始終冇冠好難再吸多啲勝利球迷
但又要守住規矩咁對啲油王波贏
達蛇份工係唔易撈
九號已經唔使買人
買隻creative嘅八號好過
R痕姐
我知係有loss
你還債計支出 咁而家歐聯整體收入一定加一大截 咪補返條數
我冇話net spent可以2億 但買人2億真係唔出奇 今季賣人收到50M以上掛
獌勝在收入高
可以年年買咁多人高薪老人玩一年
沙哥咁勁都淨係賣到25m
唔好太期望我地啲廚餘賣到幾多
阿記既PR真係要努力
以前有巴打話sd email想合作唔知做d咩
阿仙奴唔理人 但sd去曼聯人地秒回
一係就係賣自家英人青訓
應該低極有個價
睇個款阿記似Email都未開黎睇
躁狂狗唔回防都啱用咩
50M!
起碼80M
AI大哥話要賣奧哥
咁就要買般廢試試喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞