【打柒窮閪多言隊】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCLII

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
論數據又真係唔曳嘅
只係見到成隊都搏命埋嚟撞我都唔舍你,但佢郁啲就仆街搞到好唔順眼
冇耶冇真高上年冇人覺得可以爭冠
咁又唔好一沉百踩
耶狗歐冠有貢獻又唔講
下下啫住單位數入波
唔好blame the victims
跌無用依個問題球證責任仲大啦
有啲人而家反到佢俾人踢重點攻擊都唔俾跌
我覺得佢係要躝但唔可以100%否定佢
真高都算係
但耶自從世盃傷完做完手術返黎 真係無乜建樹
反而成日趺 插水 拖慢哂節奏
Bot reported
之前都講過以當時嘅阿仙奴嚟講目標要爭4重返歐聯佢同真高絕對唔係一個差deal
只係球隊步伐太快佢哋嘅水平先咁快就跟唔上要fade out
都未講啲傷病問題
依度反到佢哋廢物咁講真好撚ON9
汰弱太強啫 nk又唔落力踢咩
唔夠統治力自然要走
買佢地係為經驗 事實佢地一入隊就有明顯分別
只係無人諗過一買就變左爭冠隊 本身想用佢地做過渡
但進度快過預期 其他人成長速度慢慢取代到佢地
但我覺得依然有佢地既位置 未至於廢到一定要賣 除非靚價
上年本身都係諗前四架啦 唔會有人認為入佢地兩個就可以爭冠啊話 只係冇諗過上年個勢咁好 變咗做爭冠 自然大家個期待咪拉高咗 佢兩個爭四夠做 但爭冠咪差啲囉
咁咪賣俾下隊爭4隊
我屌哂啲反耶老母呀
無耶歐冠分組賽都出唔到線呀
每季都實有球員踢得唔好 狀態有上落
今季耶 馬天 真高的確係一般般
達都睇得出 所以佢地已經後備居多
又唔諗下阿既後備係呢幾個人其實已經幾滿意
當年話卡叔格衰係咪都係啲高登會然超譯讀心神探
上季世界盃知道耶傷嗰陣個個死老母咁
而家話佢毫無建樹
成班死傻閪
但係耶嘅人工對一個後備嚟講又真係太高嘅
有人接又搵到第個頂就緊係賣啦 但係唔洗踩到佢地一啲用都冇
耶穌如果打後備翼其實算幾好呀
但如果係咁 我地翼係saka 巴丁 耶 托
無空間買新人 但達根本係想要多隻爆發力勁既翼 變相根本耶托只能留一 以今季狀態黎講實係留托嫁
都好明顯達覺得佢越踢越差,否則都唔會擺佢落後備。

耶係隊中角色開始尷尬,睇呢兩季即使saka踢到插喉達都好少會換耶出來打右翼,左翼有巴丁同托都夠,睇來達係覺得佢唔啱踢翼,咁啱傻踢中鋒越踢越好,變相耶都唔係中鋒正選,佢既重要性越來越低,人工又咁高,為左唔重複以前將啲高薪球員擺係後備擺到無態又無人買要free走,來季我諗達係想快手甩左耶,再加錢換件後生中鋒。
係 靚價咪賣 但大家知佢今年踢得差 邊有人要
咁不如用好佢 正選後備輪換下
等佢唔洗場場出chur到傷 可能傷少D發揮又好返呢
你呢啲思想永遠都唔會追趕到鏝
正評:放P5 or J20是旦一個,入一線中潛力股CDM
負評:2個留曬,唔入CDM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞