=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第85回: 祝=LOVE七周年! 糯米巡演開始

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
娜糖
新歌出場機會太少
個人認為係啦,當然。不過都要比多啲機會其他人。相比糯米同等愛,我覺得災嘅members辨識度比較差。我淨係認得天野妹同愛弓
希望詩詩快啲好番

仲比?正確既營運方法,乜唔係應該先谷起啲重心先既咩?太怪

其實我覺得怜音自從cos咗風之後易認咗好多,中間有段時間,其實大葵西都幾出,因為首首歌點都有一兩段俾佢表演,而且佢對眼又幾靚,好吸到人

近期既幾個MV,之前兩個機會最多係隊長愛實,呢個冇問題,另外平均地多咗而又唔太搶咗三巨頭風頭既有逢田,莉子同埋杏佳,個分配可接受,但美月真係好似利華古遜咁係咁放俾佢,如果最近至接觸JOY既人隨時以為香乃愛同美月係隊中既位置係對調.....

指原唔該快啲搞返掂個分工佢,盡管美月係進步咗,但論個質地同潛力,香乃愛係四皇,美月最多都係七武海渣,如果走MC同綜藝又唔係隊長果皮,撞到呯呯聲

愛弓我又唔驚,個形象同美月完全冇撞,擺明唔同line,但香乃愛應該出返啲好

我預計之後隻cw點都係香乃愛center,指原應該唔會再令我失望既

擋住個胸,想點?
簽到你個名未?
哦一場姐,可能考試咪唔得閒
回來好嗎,齊藤nagisa bb
你覺得佢會抽咩
你尋日仲同佢認真討論d歌,少癲
真係辛苦

我愛野口衣織
見佢成日提市原,又貼簽名會截圖,簽名又平,最有興趣嘅member都唔買,唔買都睇簽全部都唔識嘅人嘅名?
如果咁得閒不如去搵多少少錢買張簽名玩下好過

尋日見佢質疑人喜好咪認真回,睇下有咩獨到見解,點知佢連自己做緊咩都唔知
佢係咁 唔好介意
指原團我只係鐘意王道偶像曲風嘅歌。例如制服聖誕,want you want you,sukipi, 娜B solo首歌, not equal me, PIC (當係啦), 三方約會,仲有幾首唔記得名,好似咩公主...咩孃....。災暫時得一首
https://youtu.be/GuvkL9Gz9P0
回應由美仔
你啱!
你唔係反㗎咩
中武肺?
即係點?
柏木會喺等愛嘅公演度客串?
https://x.com/xlove_ntv/status/1786953970822594882
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞