=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第85回: 祝=LOVE七周年! 糯米巡演開始

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
你黎緊係睇19號栃木兩場同22號兩場?
17千葉睇唔睇?
咩團扇毛巾全部唔洗拎出黎,螢光棒就夠
點解btw咁早開場的嗎
咁近,揮螢光棒都夠啦

午場1430
午場完,羊風合唱宅玉神曲
頭先好多成員係我身旁行過左,詩醬羊萌子momo都有成功揮到手
諗諗下,得美玲夏音冇揮到

另外6個行另一邊,一陣體驗下
咁快唔聽曈美話
今次除左新unit,我都冇揮粉紅色呀
準備晚場今次要用團扇了,波菜好少黎右邊
晚場羊solo唱君好
對唔住瞳美我知錯了如果我知你長時間都係右邊,我一定揮你唔揮波菜
呢場公演係我唯一一場冇自信講有同成員對到眼神既公演

男飯冇人權,好傷心
因為你背叛曈美 抵
駁唔到,今舖我認衰仔

不過唔係單指我冇人權,係我前面兩行D男飯都基本上比人無視咁濟
https://www.youtube.com/watch?v=MIKziWYbS3I

我都鍾意睇咒術迴戰呀
用我坐中間最前面個十幾排既角度幫呢度幾位下星期去既巴打提供一下資料:

momo落台走左邊,右邊我見唔到

瞳美一開場係走右邊,開場掛住望風羊就會miss左佢走向台可以同佢打招呼既機會。然後encore佢會係左上角企係到唱,然後會走去最右邊花道上番台

美玲詩醬羊兩邊都有走,詩醬真係最乖女個個

迷路風心心走右邊,左邊冇見過

萌子走左邊,右邊我冇咩印象見過

波菜落合夏音呢度反就有,所以唔講了
但唔同會場架wo,呢d資料會一樣咩
千葉好似都大? 應該無行到咁近吧
花菜點進化的.....好似正過sana了
鹿兒島都係咁,你可以參考下既
千葉大唔大我真係唔知,但應該一樣會走落黎
羊午場揀鰐梨既原因係羊風兩人同指原一樣係九州出身

晚場揀君好既原因係因為君好中間有個句「だ•い•す•き」call,傳遞到佢對飯だいすき既信息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞