=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第85回: 祝=LOVE七周年! 糯米巡演開始

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
又好似岩
但好似牙心個d病,可以拖好耐
憂鬱,休息一排訓醒可能又無野
你講到咁又有momo,聽日要睇下了
咩主題的
美妙寵物 光之美少女 前期ED主題歌
牙心個陣係咩病
我覺得都係似心病
xlive 有幾首唱到就喊咁
不過純粹鳩估 希望估錯
快啲強勢回歸
都似唔開心多
歌又唱到,舞又跳到,係跳得hea啲
可能真係有事影響心情?失戀白事個啲?

希望快啲好返啦

心理病可以一直唔好到逼住畢業
希望麥卡快啲好番回歸
依家等愛真係好難冇麥卡了
歌都係Sana 瞳妹頂住先我諗
同埋當日好似係完咗第1-2部
之後突然停咗3-5部 跟住就冇再出現過
我諗身體唔舒服應該唔會咁突然掛

但點都好 希望佢抖夠唔好隔硬上
身體健康平復心情之後先返嚟
睇黎件事唔係咁簡單
希望maika九月嗰陣佢抖夠可以復出
你指online talk? 咁好正常既
好多mb都試過,中途頂唔住要射波
btw今次fm既event已經無得抽舞香了,或者代表10月前都唔會返
冇maika唔去fes了
夏祭り恋慕う即刻冇哂feel
我睇飯拍啲相反而覺得佢睇落冇咩精神咁
同埋之前東京特別公演有人repo話佢係咁轉身但死頂到最尾
但問題抽個陣,你唔會知佢會唔會返
一齊睇配信
Btw 今年想去,但從來未去過睇live
想問下係咪海外都買到?唔洗日本信用卡個啲?
係,從來海外飯都唔會卡信用卡呢關
而係認證個d
要認證?姐係要有電話?
係啊,如果根據上年咁抽
至少需要2個團既fc先抽得,咁你就總共需要認證3個app
你可以買定張電話卡既,幾舊水
好似幾複雜電話卡可以點買?認證係收sms?
我以為好似香港買演唱會咁有公售網就咁買
唔係記得好清楚,應該第一輪FC先行先要兩個FC
之後一般抽選可能唔洗FC
但sms認證最少一個app應該走唔甩

最近冇留意電話卡點買,唔識答
要等睇下有冇其他人解答到你

可能最後賣唔曬會有公售網賣,有機會實體飛唔使sms認證,冇研究過,但有心去睇唔會等賣剩嘅位
冇maika連配信都唔想睇
年年去個時間都同tif錯開咗
不過嗰陣咁熱仲要露天場真係唔係好想去
Thx 兩位,我再研究下,好似真係倒數咁緊
再唔去睇就冇得睇咁
咁又無咁誇
我覺得maika係好念舊既人,kiara又仲係度,應該都想繼續do既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞