EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (118) 德甲TOTS

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
你話大陸仔無用glitch 真係無人信,打場playoff入佢一球即刻出紅股票圖,lag到俾佢反杯三球我放手制佢confirm我唔玩即刻順到仆街
有無Ching覺得Konate唔係咁好用 用過Saliba屌打Konate
有無人用緊 evo Varane

200k 筆值 想搵個法國CB 夾chem
諗緊儲多d錢買tots saliba 試用 定直接evo varane
唔好話Rodri, 我刷左全日得一隻greenwood on𠹌9的
阿狗緊係用Saliba屌打Konate啦
之前無乜點對過呢種踢法,但係呢一兩日多咗好多
早排見到條youtube有教,罰球的起個波,另一個再的高d,再倒掛
有冇狐狸嘅分別
咁我唔整
送pen送到我怕
制空又溜頂
痴線
用荷甲隻tots好過
你地Kelly會食finisher定係marksman?
之前講左佢之前啲version 都係咁送penalty
估唔到巴打幫我實測埋
隻greenwood打唔打到lb
等食評有raphinha唔知仲做唔做好
太細粒唔好用啦
都幾好用喎隻干拿迪。本身食錨就差
marksman/engine

食engine會變返controlled explosive
睇你本身用咩囉 我就唔做架啦幫唔到我條隊upgrade 太多 仲要送penalty
Controlled同controlled explosive手感上差得遠唔遠
D賤種一輸12m就抆線 使唔使咁撚賤
kelly本身都靈活我諗controlled都得

我用緊evo kelly 89 dribble都好好扭 不過係mostly exposive
shaw 用落唔錯, 幾硬淨 唔知點解咁平
其實抆線都係計佢quit game ?
唔係照你w咩 有咩分別
唔當
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞