EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (118) 德甲TOTS

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

兒子真係幾smooth
隻閪 game 又 bug
我用呢條後防打左幾場
唔 L 計我 D Luiz 個 3 個巴西人任
又win
Tots upgrade 揀Mac 定Alvarez 好
有冇機會升?
我夾唔到full chem一係就要用返vds
我得83rg
係味 sb/rival/champ ? 我同你一樣呢 3 隻, 有計, 會唔會 bug 左 evo 緊張咭
想儲夠2M買TOTS Bruno
要幾耐先儲到
或者儲緊嗰陣佢會唔會跌價
但佢有potential上96,連埋evo有97
點上到96
依家 price in 左佢會上, 好多時升完stat 之後一陣反而個價會跌, 不過早用早享受, 黎緊好多新card, 基本上都跌價多
對水晶宮贏波,入兩球就得
「理論上」應該唔難
只係唔知隊閪波做唔做到姐
依家 5球, 1 win, 仲有 2 場, 應該 ok 既
打 sb 同 rival 都冇計
之前有計個幾場都係用呢 2 個閘, 都係有 evo
係用左 ali 打龍頂個巴西中場之後個幾場反而冇計
睇錯
係要入3球先得
對阿狗要入到波
Shot accuracy 200%
有冇人用緊93 Malard?
而家用緊91 vini同92 werner
我好少用女將
唔計做任務,咁耐以嚟只係用過pina
但唔係好識用
已經當肥用咗
係跌價就好
有愛呀
你睇下 96 迪布尼個價, 應該最後都係咁上下, 但要打曬個價先會有大上落, 如果 96 到會有段時間貴, 但唔耐
佢而家個價可以啦
但儲得嚟,已經做唔到tots evo啦
係咪應該做vasquez先
有愛就依家入啦, 到時你都唔知仲玩唔玩, 一完左季, 一般就玩家都無熱誠自動休季
哈哈哈哈哈
又中英超唯一一張持有嘅艾利臣
我acc個英超pool係咪得一張
有coins就入咗啦
我得460k咋,諗住儲
一係黑金, 一係做 sbc 換 tradeable pack 搏中大獎, 唔係點儲, 依家d 高 rate 都垃圾價
唯有咁博啦
我中過最大獎係tradeable TOTS龍虎切
都係賣到200k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞