EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (118) 德甲TOTS

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
我用佢打邊好撚勁 爆到仆街 又幫到守 不過好撚似真人 冇啦啦又會甩下腳 起腳又慢
揾個slovenia領隊就得啦
我睇咗真人既球皇片最後決定做
佢帶波會帶帶下漏低左個波
所以Chem style 唔可以落加pace 嘅
黎緊加2點更加唔洗點打pace
我依家食gladiator打cm
其實今年明顯係sbc卡為主,應該話咁夕集都未試過啲sbc卡一開game已經咁勁,做足sbc隊波唔會差得過人哋課金抽,今年零課真係抬頭唔怕被屈卡
用緊,邊到需要佢就調佢去果個位,食chem食咗6,7次
我都好似達sir咁 要試左幾次先搵到邊個位fit佢
結論 做唔做好?
見到人中RODRI, RICE, SON 好葡萄
已經唔敢諗中沙拿雲迪克
多肥咪做 咁多位擺得 好易夾到
但係你預一定唔係一上手就會行雲流水 我prefer擺邊 擺CM位就要手控
我都係
試過將佢擺ST set false 9 + striker drop back
好多駁腳二傳 同埋拉空好多位
本身踢開雙箭頭 拍Felix
我Champ 紅卡中古祖味安南迪斯
已經開過佢好撚多次 連紅卡都要中佢
真呀
都驚尾 鳩玩就算
勁撚多紅雲迪克 rice
我就Watkins + alisson
幾勁喎 算撞得 防守靠模組 我用黎打b2b
食gladiator/finisher 射波靠食chem補返 米9黎講算靈活 多啲用L1叫佢走位 禁區外入好多波
懷疑唔係講緊同一隻
我都想知
what is 206 cm toure?
Showdown sbc 6”9 cb 法甲 但好似輸左波

LM RM
RM用碧咸定 Dest好?
LM用Hemp定 93朗甸好啲?
Sor confirm 左+2
視乎你打fifa樂唔樂意改打法同係咁試位

我自己就改到14w變9w

不過just for fun無乜所謂

刷左1200個80+ 81+
今轉英超藍卡淨係抽得中alisson
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞