EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (118) 德甲TOTS

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
用緊
其實evo後仲係勁過好了新卡
新手唔識想問下。係咪只要夠Champion Points打Playoff。到決賽時段係咪可以不停Loop
依家呢個時間想做就做, 都係玩多個月左右
EVO 隻WW saliba 會唔會勁過sbc konate
唔係好明你問咩
入咗final打到11win定9win以上就會派返足夠point你入下次Playoff
食咗finisher 打st屈禁區外 向後chok 金章射
場場都2-3goals
想問教練金、銀、銅卡有乜分別? 用出名既教練是否有著數?
冇。
教練金銀銅係club係加你食俾球員嘅合約數
到咗一定數量就封頂
呢隻嘢真係有攻/守兩個用法,我食錨打cm stayback位,好守得,cool波做反擊起點傳波又準,間唔時仲會跑到禁區頂整一兩下健康射,全能到仆街
我打cm撞又撞唔到,又唔走位,起跑又慢,感覺好怪,頂唔順買左隻朴智星玩,即刻贏波
食左eng 打cm
但覺得all star仲好用過佢
呢隻game大多數睇模組 年年kai都係打頂最順 擺隻有防守數值嘅前鋒去中場一樣唔知點咁
我嫌佢無咩身型唔撞得 但長長瘦瘦咁
呢家想扔佢左閘算
同洛迪比無得比
妙妙見post睇tg
打前射門無數值
打後無防守技

升到94都無用
放1.5M coins $300
https://t.me/tt07ss
唔好講真話,好多人做咗佢
建議用過先再講

有冇人會進佢
入下次Playoff再打完係咪又可以即時打決賽
好用wo 米9腳長截波好 後上頭槌健康射又得

當佢細粒前鋒咁用佢扭人過人係難 佢本身模組係頓

講到底都係睇打法/手感
係唔係用totw 進? 我隊皇馬後防用緊大簡同fire 迪加

想要拉隊
放1.5M coins $300
https://t.me/tt07ss
入po拎20分先可以打決賽......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞