屠龍小隊案│污點證人「屠龍小隊」隊長黃振強:「屠龍小隊」意思「連警方速龍小隊都可以屠」

321 回覆
25 Like 246 Dislike
笑鳩cctoy係咩角度?
你對眼淨係聚焦喺cctoy呢隻字度?
係你一開始話佢笑鳩ccoty之後食回力鏢(衝出嚟柒),咁從呢樣嘢點睇個立場?

你話佢如果嘲諷肥佬黎,無論佢有冇食回力鏢,肥佬黎係黃營代表人物,所以你可以以此證明佢係藍。咁但係cctoy呢?點樣從嘲諷cctoy得知佢係藍?
cctoy cctoy cctoy 咪撚上咁多連登啦柒頭
無㩒入link睇?
大佬,你咁樣quote 出嚟先喎
屌你都廢撚事 你就係平時睇完標題唔睇內文衝出嚟柒果啲戇鳩仔
攬住條藍屍撚樣過世啦咁臭味相投
條白卡篤灰都撐
我問你點解笑鳩cctoy有問題,你又證明唔到,𠵱家又走去屈我話我攬住條“藍屍“,點解笑cctoy就係藍?點解我問你呢個問題就係攬住佢,變成我都藍呢?
俾埋link你又唔去理解下
淨係攬住cctoy呢隻字就覺得恥笑cctoy=偉大光榮正確
你鍾意啦弱智仔
好彩仇士小隊當年退出
係你攞啲“證據”出嚟證明佢係藍,叫人留意層主發言,其中一項係笑鳩cctoy,咁我唔明笑鳩cctoy有咩問題、同佢係咪藍有咩關係咪問你囉,咁你係提供source 嗰個梗係要解釋吓㗎啦,點會係由我去揣測你嘅意思?

你講先,我唔明就問,你就叫我唔好攬住cctoy呢隻字,你個source冇我咪唔問囉
㩒入去理解下啦巨嬰 下下要人餵
有無懶人包佢當初點自爆
點解你唔可以解釋?

我就係少上連登唔知笑cctoy同藍有咩關係,你上得多可唔可以話我知?
上連登要人解釋先理解到 你真弱智唔係扮
《反恐條例》
原來唔洗國安法同23條
呢個post又見識到反駁隊既洗樓威力
咁你提供source 同make claim,咁你就有責任解釋
你條五毛畜快啲仆街啦
樓上最多人係屌鳩篤灰狗
有乜反駁隊出現過?
如果全隊做晒證人會點樣?Hang 機?
泥漿咗咁耐 淨係見你執住一點去講
係咪姐係你都認同由其他點係判斷到條蛋散嘅立場
留意層主立場

認為831狗隻打得好
https://lih.kg/bHBPRMV

嘲諷被捕抗爭者
https://lih.kg/kKetNT
俾人塔左呢班一定係真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞