屠龍小隊案│污點證人「屠龍小隊」隊長黃振強:「屠龍小隊」意思「連警方速龍小隊都可以屠」

321 回覆
25 Like 246 Dislike
外國細力呢?又搵唔到
話撚咗垃圾嫁啦。幾時拉埋班推人去poly既連燈軍師
d 隊友真係多得佢唔少
係鬼定係棄卒? 我估可能本身只係比少量利益佢做戲 (幾十萬之類)
之後出左事就借埋佢人頭一用 除非判完其他罪之後同佢改變身份
但係全世界都見到佢個樣 點解要咁冒風險幫佢
第一頁已經有一堆疑似評論員/疑似打手
難道勞動節有特別津貼?

不過所謂屠龍小隊只是一個不好笑的笑話
笑死
繼通街都係處、肥_仔、老鳳之後又多件玩具
咩名
對於掌權者而言反對者係一定存在,呢個係歷史定律
反對者只能打壓不能根除

一係就比最廢的人領導反對派,所以支持單程證的飯民係大會指定忠誠反對派, 本土派的死因係威脅到飯民

對於最激最不可控的勢力就係派人滲透核心
事後求其調去廣州已經得
我記得有個差佬定交通警喺路中心被襲
係咪佢哋做
what a joke
李太監:畫公仔唔使畫出腸
好似睇戲咁,劇本一部份
今次唔見李大導出嚟講幾句
好多野都好荒謬
換嚟唔告老謀,一定deal好晒審完就出得返嚟,另外嗰啲就
棄卒保帥
ta
當年打機都有屠龍小隊
唔似

所謂屠龍次次就等對方部署好再組團送死,好似完全唔曉埋伏,仲on9到老黑尋仇,所以屠龍的指揮者一定係鬼, 暗中送情報政府同控制手下班細唔好真做..而黃振強表現似早期已變節
-----
官府明白到點打壓都實有反賊組織
於是就捧最廢的人lead反賊組織又或是直接滲透核心,當日國民黨機要秘書的子女做埋內應

而本土派死因都唔係因辱華,而係威脅飯民
飯民支持單程證,自認中國人,支持統一台灣..其實係最易控制的蒐手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞