Toyz入獄倒數「收通知陪媽落淚」!直播露面吐憂心:人生最黑暗的一天,至少我當了網紅圈的周處!

370 回覆
6 Like 166 Dislike
統神本身真係蠢人黎 eq又低
紅得起真係食正個時勢,
但又周圍得罪人 完全冇圈子
要佢從零開始多一次根本冇可能
仲要犯埋死罪
toyz 呢d本身真係醒目仔 死過幾次都可以搵到位翻身
好彩d 真係話唔定又紅返
啱啱先溝到條女
佢條女到時又要出軌了
想問個超派打完佢無事呀又
統神同館長仆街法喺邊?
宜家講道德搵唔到錢嫁
睇下陳蕾唔講道德咪一樣大把人撐
坐完驅逐出境
樓上話超派呀媽係警察局高官
點樣大得過黑底

Toyz入到去魚毛都不如
呢度批評佢既9成無跟開佢睇toyz 直播 不得不佩服佢能力 娛樂性係我心目中無人能及 人誰無過 起碼佢孝順老母 唔見佢3年 可惜
台仔第一個唔同意
胎屎粉表示唔知,總之就好仆街啦
點會賺得唔多
「電競好手兼直播主Toyz(劉偉健)去年9月因涉嫌大麻菸彈遭逮捕,台中地檢署經調查認定劉偉健夥同友人以60萬元價格,向上游購買500顆大麻菸彈、再以每顆4500元至7000元不等價格暴力販售,將他依販毒罪起訴。」
https://tw.yahoo.com/style/toyz當金主被起訴-大麻煙彈每顆1千2-收購賣7千-113405846.html

斷正果次就500粒
拆一轉都平均都賺200萬台幣
佢擺得係屋企都係啲fast moving
話唔埋一個月走2、3轉都得
胎佢老母咩我係純粹最憎館長
統神就乞人憎
館長啲仆街野多到數唔晒
痴埋落垃圾民眾黨黃國娼度
開口埋口話自己台灣英雄
而家成日屌民進黨攪到佢去唔到大陸做生意
賣野又下下話自己果啲嘢最好
講到俾人開三槍
但便當又貴,自稱用無塵室然後俾人影到用風扇吹
賣麻雀背面又有氣泡
無論政治同做生意都係仆街一個

https://youtu.be/o-LIil4RzVg?si=beSwuiLBg_SWsbdg

我完全冇話過胎屎係好人
只係話佢確實整死啲比佢更仆街嘅人
抵撚死
最後係監倉入面俾人冧埋
日乜鳩本妹台灣出世台灣大,老母仲要係台灣人
你咁講一半澳洲人都可以叫英國佬
做咩以為有人同你一樣追件垃圾黎睇
諗返起佢同另外個人分享入冊經驗
果條友以為入冊仲有得睇 YouTube
史丹利算唔算好人?
你太睇得起台仔
算, 唯一好人正常人
老二沒放進去嘛
大胖有沒有親女教練 有麻 有沒有摸女教練 有麻 還脫女教練褲子
但朋友在一起喝酒本來就會這樣 女生如果怕 那就不要跟人出來喝酒啦
都喝醉這行為很正常啊 又沒啥 很正常啊 老二又沒插進去 哪算性侵
佢真係食左篠崎泫
佢之前唔係坐過一次咩?
所以埋叫佢入去還
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞