Toyz入獄倒數「收通知陪媽落淚」!直播露面吐憂心:人生最黑暗的一天,至少我當了網紅圈的周處!

370 回覆
6 Like 166 Dislike
女不嬲鍾意badboy多過鍾意毒撚
岩 我平時同伯母發生關係都係比錢解決
香港仔就有佢份
超哥:「妖魔終於要入十八地獄淨化」!

超哥今日透過IG發文有感而發表示,自己經過了三個月的休息與沈澱,慢慢開始回到正常的軌道上,在這三個月現實世界中,遇見的每個人所給我的支持與鼓勵,對比虛擬網路中網軍極盡所能的抹黑,彷彿天堂和地獄的差距,每天的心情就像洗三溫暖一樣忽冷忽熱、高高低低。

不過越來越多人給予他支持和鼓勵,讓他終於能從自我懷疑的低潮走出來,並體悟到外界看法及想法與他無關,「不管他人如何看待我,我會繼續做自己,堅持過往的路線,拍我想拍的影片、做我想做的事情、買我想買的東西」、「台灣人,絕大部分,都是如此的聰明睿智、溫暖與善良」。

超哥最後感嘆,「妖魔終於要入十八地獄淨化」,並標記「菊花殘不殘」、「評比會客菜」,疑似暗指最快將在下月入獄的Toyz。不過貼文曝光後,卻讓不少網友看傻直言「你應該也進去」、「你的言論真的讓人感到噁心別再把台灣人掛在嘴邊了」、「不要再台灣人不台灣人了啦」。
攞走個磅
想請問隻肥閪用錢解決咗YouTube channel被永久封鎖單嘢未?
雖然台仔係柒但香港人一樣係到劉馬車劉馬車咁嗌一樣柒
香港都屌打九成九藝人
老強起裡面地位最低
新仔都可以蝦佢打柒佢
gino點都做唔到佢c兄
??
死肥豬俾yt全面封殺仲邊有機會彈得返
除非講得掂google解封佢姐 唔係無YT邊個廠商會搵佢
扣扣埋埋 一年幾就坐完 好快過
睇得太多戲
唔講以為真
You too
佢出來先定佳哥過台灣先
我覆你前半部份姐
爆上線爆下線, 呢D基本操作黎, 定你真係信台灣最美麗風景係人, 台灣古惑仔好有義氣?
佢有講佢詐賭係心雄
但佢話賣大麻係自己ON9想幫朋友兼唔知大麻唔賣得
我就唔信佢唔知唔食得, 既然唔食得點會賣得, 條仆街到今日都講大話
其實佢詐賭同販毒都未至於死

個陣識個懲教處朋友話,入去坐既犯問佢衰咩,如果係紅油呀,老翻呀,假銀紙,販毒呀,仲之關係到利益既,佢地都會覺得你搵食遮,都會留一手

但如果衰埋d 強姦呀,11,殺人,風化案,同埋一樣好緊要,就係知道你為左自保做25仔,或者傷害自己身邊既人,多數都比人打到仆街

佢詐賭詐自己老友,隊友,基本上都社會性死亡,仲要唔係本地人,4碌後都係踢硬佢走,台灣真係好多人憎9佢

返香港啦,把口大把人臭過你
你冇睇? 冇睇開點反啊
唔見你反朝鮮樂隊 關心舊屎都有
入面大把𡃁仔唔會搞佢啦
搞個出名既冇著數,除非有人課金招呼佢就另計
Ashley ?
佢係貪心 同懶醒 覺得自己叻過人 其實只係一個淨係識打機既牛屎仔
但佢係台灣都仲搵到食 就知台灣幾多傻閪 仲係buy佢,不論係真心支持佢 定係食花生既,最慘係仲會有商現 佢接先好笑 成個社會上下都係戇鳩
邊夠你睇mirror 咁有taste
係中性表達 得啦
你成個傻閪咁都係中性表達黎啫 傻閪仔
都關佢食正台灣水事
亞洲黎講,真係得台灣藝人失德都唔會有咩大問題
香港都唔叫收入會大受影響(雖然未叫死得)
但韓國直頭會社會性死亡
肯放下身段都未必搵到工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞