Toyz入獄倒數「收通知陪媽落淚」!直播露面吐憂心:人生最黑暗的一天,至少我當了網紅圈的周處!

370 回覆
6 Like 166 Dislike
我地連登仔上網鳩up得把口
toyz條仆街真係做
漏逃返香港囉
我反而覺得佢彈返起係應該
本身個人有話題性 唔怕得罪人 講野好笑 呢幾樣食正台灣人愛好 台仔本身就中意睇’血流成河‘
佢唔需要香港人理佢啦 香港YouTube同直播個市場咁細 你唔係覺得自己好重要下話
我覺得佢好醒 佢知台狗想要咩 佢就俾咩班人睇
柒撚左仲要攞渣沙? 我係你就潛水啦 傻閪
湘湘就再早一個啦
非常中肯
利申胎屎fans
"我地連登仔"係上網鳩up得把口, 但水人去送死
但係唔應該講出黎 個語氣仲要俾人覺得犯罪又點
有時候一個人講野個語氣好重要 如果佢係諷刺地咁講我相信個後果會細啲 不過呢隻肥豬點會識
炎條仔係自願
然後再認埋老屈
笑 睇清楚我講咩先啦 睇mirror 係中性表達 冇話你支持定反 呢個行為已經好柒 柒頭
中學未畢業啊?
我覺得佢兩個都紅得番喎 兩個啲fans性質雖然唔同
肥豬fans屬於好死忠果啲 那怕成日講錯野得罪人都照支持
Toyz fans就比較睇熱鬧向 或者應該叫做觀眾而唔係fans
呢兩種都好易企得反起身 除非俾人好似大陸咁全部平台封殺
戇鳩,我講緊係幾件事黎,佢出賣兄弟 見利忘義 仲要詐賭 出老千 咁仆街係 對stanley dinter 同其他朋友
佢當過兵
入去見返gino 脖子個gino 先 果陣知人地入冊 嚇鳩人 宜家人地坐返咁耐 分分鐘變返師兄
當過兵就入左藉啦條友真係完美典型香港人性格,諗縮數唔想當兵拖到37歲先入藉,依家坐完可以返香港唔洗當兵啦
網紅圈嘅走粉狗遮

除咗戇鳩除咗自己,乜閪都除唔到。

最好入執死撚埋佢
傻閪
我哋連登毒撚無朋友架
佢其實冇入藉 點係台灣長住
邊夠你睇mirror 咁有taste

中性表達? 你似小學未畢業喎
有幾黑暗
夠你賣毒品黑暗?
個個問佢攞毒品
講緊道德。。。
問題係條女點解會公開比佢屌
明知就入去坐唔通當做善事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞