[COYS - 試論死球教練的重要性(3分)] 熱刺球迷永遠支持澳普吹水區 593

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
落英冠都肯10M義海收購
仲平賣M10
我哋畀返一百幾廿萬賀佢冠軍就差唔多
絕對認同
我地對上N咁多季買人都係買D帶波沖刺型的球員
就算係藥同LO C都係鐘意盤扭>傳波的球員
個個都掛住自己扭完無同隊友配合的觀念
真係連簡單的ONE TWO配合全場都做唔到幾腳就過份
要知道5 60年代的熱刺就係靠一套PUSH & RUN戰術彈起
現在居然連ONE TWO都唔識做真係講唔過去
我想知當時係咪都係佢澳洲同鄉搞防守死球?
Nope
佢當時應該喺維拉教academy
果兩季的防守死球教練係邊個先?
如果都係澳洲同鄉就話好事姐
Celtic本身係咪班霸黎

有冇手足睇過澳普手下嘅Celtic
可唔可以踢到英超爭冠level
咁蘇超同英超水平爭好遠嘅
三冠嗰季
CCV勁到仆街
你靠前田大然
又提起佢對皇馬嗰場嘅精彩表現
本身些路迪的人腳就超晒班
求其搵個正常人教都坐亞望冠架啦
不過澳普教果陣佢地D小組入楔好勁下
有中間突破又有兩邊出波
進攻套路上可以好穩定地好似我地開季頭十場果陣咁幼細同有組織
希望下季俾翻啲refreshing嘅足球俾我啦
上季啲波搞到我熄機唔想睇
記者話Gianni Vio上年係負責教進攻個邊 係代教練既Stellini先係教防守
https://twitter.com/AlasdairGold/status/1784879381459894757?cxt=HBwWyoewreeVlcUxAAAA&cn=ZmxleGlibGVfcmVjcw%3D%3D&refsrc=email
唉屌 請我去教死球防守啦
咁不如請我做教練
我玩career mode 練左套無鋒陣
唔得 你太廢
今晚撐傾同大哥
我會出十一個羅美路 殺撚哂對面全部人
我打fifa 用孫仔踢前鋒都好勁的
垃圾
https://x.com/spursofficial/status/1785219165994844481?s=46&t=-4D6GBrsxBwtZmpnRkSGLA

下場作客Stamford Bridge

admin都知上場打羅副隊一個
今場可摸以反底
對車輸波 然後一蹶不振

連輸到季尾 最後大炒錫菲聯反底
本身諗住攞夠分對錫可以出幻幻
咁似上季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞