[COYS - 試論死球教練的重要性(3分)] 熱刺球迷永遠支持澳普吹水區 593

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
罰錢㗎
ACL收咧
gerard moreno又係玻璃
咁我又唔驚 鏝真係穩穩定定

真係俾妓狗踢死都無牌 真係比奧利華吹鳩漲
正常
正如以前打防反
數據輸晒但贏波咁
奧利華is a joke

佢條撚樣一定係好憎熱刺啦

支雞偏撚晒落阿狗度都痴撚線
希望隊波可以帶住團火落下場
今場係柒 但太耐冇踢都有影響
老啦
要換血
今場打狗好過上幾次
上次一輸就收工咁
冇錢買人 窮西隊
青訓唯一希望
打fm佢1季入廿球
U21/U18有幾多個夠料可以放後備
話哂U21都風山水起 唔知有無啲可以放上大檯?

或者差啲既 賣到錢都好 都代表青訓有希望
蘇比文迪應該係最接近洛迪type嘅6號?
ching佢地講緊黃潛喎
不能動遙

黃潛下季賣彈珠馬換錢啦
同埋清緊批3x +算
熱狗青訓都係冇希望架喇
今年U18U21好似有啲睇頭
澳普:我係唔用啊 吹咩
點解要用
球隊出現問題,一早已經蘊釀緊,睇U21已經睇到,突然間把握能力極低,主力球員如蘭卡舒亞、唐尼、聖地牙高全部癡肥,多個球員長期稱傷,戰術毫無彈性,無隨機應變,與澳普教些路迪時嘅指揮有所不同

即係大家話防死球有問題,咁真係可能我地條後防線互相溝通唔到,意大利龍門,葡萄牙右閘,威爾斯左閘,阿根廷荷蘭中堅,另外,死球一定依靠二至三個有衝刺力同頭鎚嘅球員衝散敵方防線,以前阿仙奴就麥臣斬波,阿當斯甘寶胡禮衝門,我地都係頂唔住喎

我地成隊球隊有幾多個係有力應付高空波?我地頭鎚入波都少,仲講話應對人地d死球,我唔認為責任全歸訓練上,係我地本身嘅球員無足夠素質應付,同埋無足夠有數質嘅球員去應付

全部地樁,得雲迪芬,羅美路,域卡利奧,唔夠啦!一個高大中鋒助攻助守一定要有,叫返華利斯返黎都ok,橫掂班人無晒鬥心,反正都預輸,出達辛古,中堅又好防中又好,買埋買埋,唔出,買黎托柒咩?

我估計有簡尼,就簡尼帶d細嘅同領隊對抗,無,就一d好似麥迪臣好賭,樸羅好色,有壞習慣球員影響其他球員

佢點解會知菠蘿好色
乜鳩
邊隊搵出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞