[COYS - 試論死球教練的重要性(3分)] 熱刺球迷永遠支持澳普吹水區 593

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
佢唔係Pt 9 係On 9
學澳普話齋
我地就係細節做得太差
甚至乎係完全零細節
係成隊谷晒上去攻
但交波力水同時機永遠都係唔好
連隊友間走位配合的意識都係極低
如果唔係班球員都有咁上下水準
真係降班都有份
應該係咁上下
其實理想就係聯賽杯足總杯頭幾ROUND都抽中D低組別球隊
同埋歐霸分組賽階段
每場可以用班非主力帶兩三個小朋友踢
最不濟後備有班小朋友份
下半場70分鐘前換落場比佢地吸收經驗
再順便觀察佢地有無潛力
有潛力的就1月轉會果陣幫佢地搵D英冠或者其他聯賽外借
盡量比佢地多比賽經驗
好過一味踢青年軍到滿約就走人
你老母個胚 嗌聲爸爸黎聽下先

我向全人類道歉生咗件白卡仔出黎
不過你老母塊閪幾好用 我唔後悔
想問下而家越位既例其實係點,好似vdv尋晚果球,係未唔會再理有冇對面球員截到波先再由vdv拎到波,只要vdv第一下係offine position就係offside?
好似唔係計截到波 係計回傳?
我都想問下

我明明記得18年世界盃韓國仔都係咁樣絕殺德國 但又無計offside
睇對面係咪deliberately play the ball
五弟加油
躝啦 賭狗
不得不承認 尋日真係輸Son

Son未開波前已經呼籲熱刺要堅持自已主攻踢法

即係8成控球 兩閘壓前再內收 得返2個中堅係後埸

只要對手翼鋒把握力夠高已經入到波

阿仙奴就係學左紐卡素 一心防反就搞掂
你幾慘 打份低薪牛工

現實又無人理 開post又無人理
要入黎靠搶口擦存在感

*‘Deliberate play’ (excluding deliberate handball) is when a player has control of the ball with the possibility of:
passing the ball to a team-mate;
gaining possession of the ball; or
clearing the ball (e.g. by kicking or heading it)
If the pass, attempt to gain possession or clearance by the player in control of the ball is inaccurate or unsuccessful, this does not negate the fact that the player ‘deliberately played’ the ball.

https://www.thefa.com/football-rules-governance/lawsandrules/laws/football-11-11/law-11---offside
利申 我無動遙

但澳普同Son有責任
經典爭議例子 mbappe對西班牙個球
我驚我一個月已經係你年薪
呢個幾好笑
個球明顯係kroos自己回傳
你做唔到=人地唔得
慢慢自卑啦
同隊波一樣 又廢又冇冠 咪唔抵得人
繼續自卑
可憐之人必有可恨之處
究竟Lo 得罪澳譜d 咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞