[黃VIU][TVN]背著善宰跑(2) 邊佑錫、金惠奫 主演

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
女主角又係百搭人
感覺上同佢合作過嘅都好有火花仲會爆紅
好似朴寶英,朴信惠同埋朴敏英咁典型旺夫女主
我希望女主轉咗公司資源會好啲
距離ep7仲有27小時
通常幾點有先公開?
8點睇韓國直播,9點半viu有中文字幕睇
聽朝7點
本身係點定義
希望段先公開係2023年相遇啦
https://theqoo.net/square/3205753451
抄考最近kpop圈大新聞嘅某對話
把柳善宰踩在腳下吧?
小率係anti,想知09年陣雨音源係點
果時應該麻麻?所以小率唔識善宰
不過唔排除後來有逆襲
而家係Melon都算逆緊
https://youtu.be/KwPgvsaJqHQ?si=ZAnp2TBJMtzAZznL

其實係咪首首eclipse嘅歌都係寫俾小率
如果係高中善宰 有人覺得佢樣衰係正常
講真睇韓劇都成十年有多
所謂韓劇男神之中 第一次get到其中一個
30%係因為人設好 不過佢都好多優點 表白下先

1. 高 仲要報細數
2. 身材正 但冇過度健身 體態好
3. 笑容有感染力 呢點真係幫好多
ig笑到見牙唔見眼嘅相勁多
4. 樣冇點發漲
5. 對fans友善
6. 冇包袱 唔怕表情崩
眼神冇空洞感 演技極好
當然妝造都幫好多
但善宰完全擺脫咗大毒販個形象
7. 連唱歌都好聽 (大癲

除咗邊界感弱,一切冇得輸
多謝導演搵佢嚟做男主
Pin
同感
認真講男主角個樣韓國真係數埋好過佢都有一大堆
Ching 講得好啱
覺得因為邊佑錫呢次對角色解讀得好好
女主角演技又自然
所有因素加埋先至可以令自己爆紅
8. 勁識營業
9. 原來佢係力量型選手 (早期好大尺度嘅訪問)

【【边佑锡/自制中字】...边哥你是真敢说-哔哩哔哩】 https://b23.tv/sAQetq0
認同,本身package演技唔差,再遇啱劇本、人設加持

但點解話佢邊界感弱嘅?
大方營業得嚟,又唔會覺得佢想炒CP
佢自己成日會不自覺地同人有身體接觸
現實中如果女方對男方冇好感
但成日比對方掂到 會好唔舒服
善宰靚仔又乾淨可能都接受到 如果係矮肥醜臭
仲要第一套男一劇想知邊個扑錘揾佢
還好吧,唔覺好過份嘅接觸,都幾自然,可能真係樣嘅問題
好有眼光想像唔到善宰係第二個樣
唔記得個source 係邊
好似話今套劇導演因為睇中佢係二十世紀少女嘅表現而揾佢
又要著校服 又係鍾意屋企開影音舖嘅女主
有眼光!我就係因為二十世紀少女留意男主角
導演呀

女主就直情係編劇諗住惠奫嚟寫劇本
男主係導演話要有樣做到Top Star、有演技、有游泳選手體態,仲要識唱歌,又要演到19-34歲嘅闊度;然後佢睇咗20世紀少女就覺得佢好啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞