[黃VIU][TVN]背著善宰跑(2) 邊佑錫、金惠奫 主演

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
大家一齊數條橋究竟出現幾多次
我無第二句
床戲Thx
我都覺得超級心動
覺得要起晒佢水庫啲屍出嚟先夠做?
無理由連環殺人判咁少
https://x.com/hellobungz/status/1785320642805678440?s=46
啲韓國人真係好入戲,留言好搞笑
諗諗吓男主角好似都係因為女主角而死
原時空救唔到女主內疚到抑鬱自殺
第一次穿越後女主角未改變到未來
第二次穿越後就係個殺人犯報仇殺死咗佢

套劇最正嘅地方係無論係咩時空 男主角對女主角嘅感情都係一樣強烈
點算 可摸以直去星期一
啊,終於睇完第八集
仲係好好睇呀
保持咁樣到結局就好了

雖然
最尾咁樣虐小率同善宰,甜蜜咗不過一日但係預料之中,所以還好;只係估唔到會咁快確認心意,咁快就要最後一次穿越;劇情真係好緊湊。
感覺原始時間線都唔係自殺
我覺得原時空係
第一次穿越就唔係
唔知呢,原始時間線都係有禁門鐘個下
仁赫真係最強助攻黎,一嘢係小率面前爆晒善宰咁多年黎仲暗戀佢 抵佢可以日日去善宰屋企浸浴
之前睇簡介話經理人鬼鬼地 但呢集之後原來有通電話所以似乎唔係佢
第1集 3.073 / 3.176
第2集 2.710 / 2.918 🔻最低
第3集 3.444 / 3.678
第4集 3.378 / 4.069
第5集 3.435 / 3.834
第6集 3.377 / 3.946
第7集 4.459 / 5.259 🔺最高
第8集 4.095 / 4.656 🆕

希望呢個劇透唔係結局
點解反而跌咗
有吻戲花絮 錫完之後好似兩個都幾怕羞
同埋導演喺花絮入邊話佑錫錫得太激烈
等左15年可以再激D囉
有得必有失嘛
仁赫真係好好笑,見到善宰揾女人咁開心
啲人話公主喺呢幕第一次接唔到邊哥啲戲
邊哥錫得咁激烈邊個接得住
笑死 公主一拍吻戲就會變得好安靜
怕醜了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞