[BUNNIES] NewJeans討論區(89) - 守護NewJeans!愛護NewJeans!

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
一帶一路
師姐....
"師姐"插隊搶咗5個出道做第,仲搞到班女差啲出唔到道
"師姐"間公司同fans由NJ出道到e家都係咁攻擊jer住nj,同老屈nj搞到gfriend解散
明明係佢地隻死肥豬制作人決定
好在閔發佈會講哂,只帶走nj5個,仲要比20億先帶得走,冇得比班撚樣繼續散播謠

求其公海捉到隻earnotjer繼續老屈nj搞散gfriend

jer撚住,轉個頭即刻公海老屈nj Bubble gum抄ILLIT
嘩屌佢老木
大家都係重覆
首uuu聽第二次已經覺得煩熄咗佢,單純低質洗腦歌
但bubble足9次都唔覺有問題
今朝返工個腦成朝都係度sweet like bubble gum同baby
網上完全冇人提到過,一出MV即刻CAP圖老屈,再PO公海
要幾大仇口先做到
其實好正常,你可以叻,不過唔可以高功蓋主 ...自古以來高功蓋主既都無好下場

至於表弟叫法,真是不太清楚 ...可能以前在SM 已有咁既稱呼(source music公司代表蘇成鎮
前boa,神話經紀人,少時,f(x)製作人
為sm效力十餘年後創建source music)

其實佢點都係閔大媽係SM 時既前輩,上司 ...房狗當初應該諗佢都係SM 出身,工作上理應易夾,加上表弟以前都係佢前輩,應該head 得住佢 ...

點知閔大媽咁撚cls ...唔好話表弟搞唔掂,連房狗都比佢咬一大啖真係狗咬咬骨 ..
其實做生意咁做好正常, 你要人地出錢比你獨立放手搞 ..唔有返d 強力制衡,佢輸打贏要咪pk ?

生意投資係有好大風險的,好似搞到依家咁,閔媽一定將所有野帶走晒,到時Hybe 咪做左水魚人財兩失

其實內部平讓股份做法好正常,實際是13% ,5% 是ador 老人獎 ...你想唔聽話時,你睇到就係捆綁 ..當妳合拍時,就係可觀既紅利 ...
隔離post啲fearnot 個頭講完唔中意踩一捧一轉頭就出公海踩其他團 笑撚死人
下,閔老母自己認咗話唔想喺source出,想要自己brand喎
就係你啲on9喺度屈

用返佢自細嘅cap screen
朴同佢傾緊可唔可以宣傳時喎好用「全員新人」,淨係講「2022年第一隊女團,以2019選拔成員為中心」同「閔熙珍女團」做賣點
閔老母唔想
朴問「如果唔用得全員新人,就推遲發佈?」
閔老母自己say yes
以為個風波差唔多平息
而家又掀起返風浪
由得佢哋啦,coachella一役夠恥笑佢哋一世
總有人喺咁。。。
唔好在意呢啲人
我哋好多正常嘅fearnot只會希望兩班女都好
可以順利渡過呢啲大人搞出嚟事
我愛NewJeans! 我愛Le sserafim!
隔離po有啲fearnot好能煩 成日借啲意踩nj冇個人魅力個人特色 冇左閔就咩都唔係 跟住係咁吹捧自己團好有魅力好有星味
其實點都唔關班女事
做乜要搞到兩派人鬥
iTunes 冇bubble gum
lol,其實我不嬲都對ls隊嘢無乜嘢
乜真係有咁血海深仇咩
我幾鐘意允真幾野性
發揮唔好啫唔信你睇下第二場
剩係聽過佢哋一首歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞