[BUNNIES] NewJeans討論區(89) - 守護NewJeans!愛護NewJeans!

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
想問確認買到飛嘅師兄們,你哋登記嘅credit card係咪都已經有過數紀錄?因為有啲擔心自己張咭過唔到數⋯因為未有過數紀錄通知
Sorly玩大咗
報咗fake news

你們又怎樣看呢
想睇叉雞講
有,琴日彈咗個過數紀錄
不過我單交易仲處理中
可能間間銀行都唔同
唔該晒!有啲擔心,希望過到數⋯哈哈🥶
房狗會唔會暗黑兵法掉錢落去
有啲機會想睇佢點吹nj成功
Sorly驚有誤會
我個琴日係指25號
信用卡正常應該25號就彈通知
如果銀行冇彈通知,但又中咗飛
安全起見建議問問官方
實時觀看人數32萬以上
咪搞埋啲核突嘢啦
一陣推到新牛更加出名
想問係咪要喺email先搵到呢個code拎飛的
抽中晒兩日但用咗apple private id登記
收唔到封email
睇嚟應該有排煩
係email先會見到
好似唔少人好似你咁
閔熙珍係有料既
首歌同MV都好有feel
係咪Jp同global分別,我jp抽中比完錢都可以係個網到睇返個number,唔洗擔心啦,實有方法解決嘅
愈黎愈喜歡minji

短髮勁有feel 好想同玉共渡餘生
佢依家呢個feel勁似日本個條女ano 初出髮型
呢條友我睇佢前排講呢單野既片 啲口吻似係反閔
有冇ching買左membership kit 運費要成舊水都幾肉赤

好靚. . . . . .
到呢刻我會咁睇。
如果邊一方要用到一d唔關乎主線既事件去玩人格媒剎,例如占卜、講邊個壞話 etc,即係心知自己手上既料唔夠入。所以閔未必有你地講得咁危,起碼係形責上。

見唔少人話閔係藝術家性格為啖氣,其實肥佬都唔見得只係向錢看好理性。唔係既話佢大可以等cb完先搞,講真又唔係d咩要急於救亡既危機。
我睇肥佬佢更加似係為啖氣,寧願同自己荷包過唔去都要贈你慶,連班女一齊踩埋都無所謂。

一方既價值觀係是非對錯、另一方係利益好壞。根本就係細路同大人夾份做生意,錯既一定係細路,除非你真係覺得kpop係藝術大於生意。

閔呢舖可以保住名節而退就已經要還神。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞