[BUNNIES] NewJeans討論區(89) - 守護NewJeans!愛護NewJeans!

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
邊度好臭
臭我都鍾意佢
臭先至正
正,thx
其實做生意咁做好正常, 你要人地出錢比你獨立放手搞 ..唔有返d 強力制衡,佢輸打贏要咪pk ?

生意投資係有好大風險的,好似搞到依家咁,閔媽一定將所有野帶走晒,到時Hybe 咪做左水魚人財兩失

其實內部平讓股份做法好正常,實際是13% ,5% 是ador 老人獎 ...你想唔聽話時,你睇到就係捆綁 ..當妳合拍時,就係可觀既紅利 ...
其實好正常,佢欖埋班女落水 ...

fans 梗係唔想自己喜歡既團消失 ...

佢開記者會講到班女無左佢唔得 ...fans 既實同情佢 ..

不過現實d 睇,你地越撐閔,NJ 既處境就越危險 ...
係咪仲有個大谷

TG見到
美欺:終於有人矮過我
肥玉呢啲身形先正,可以抱起嚟……..
有冇手足整牌
房時爀屌你老母
唔好玩啦 ...閔媽同NJ 都係Hybe 既野 ...

都係Hybe 員工,你可以唔撈,不過解約費真係天文數字 ...

如果閔媽當日咁有膽色,就應該自己出錢搞間公司搞,好似房狗,蘇狗咁 ...

如果當日閔媽自己獨立搞,妳估佢會招到咩野練習生?

仲有 ...你估佢一間小型獨立公司 ...佢可以有咩歌選?
閔老母就肯定死撚梗架啦 ...問題係佢死之前放唔放手定同Hybe 攬炒
我抱起你先
無閔嘅眼光同理念
無hybe嘅資源
就唔會有今日嘅nj相輔相成
貓唱bubble bubble bubble bubble gum個下好過癮
呢個係重點,其實兩方面對NJ 都有好大付出
係,發佈會都講明
被L團插隊搶咗班5個出道做第一隊女團,仲搞到班女出唔到道
閔用辭職搞大先迫hybe比佢開ador帶5個開新女團
冇閔就真係冇佢地5個,所以明班女點解咁撑閔
你有好橋但冇資金講嚟都嘥氣 做生意從頭到尾都係講資金
唔好結果論,話咩當初搵其他公司搞一樣會掂呢啲廢話
閔嬸咁有骨氣不如即時辭職自己出錢搞過另一隊出嚟撼hybe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞