[BUNNIES] NewJeans討論區(89) - 守護NewJeans!愛護NewJeans!

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
佢hater嚟
其實好正常,你可以叻,不過唔可以高功蓋主 ...自古以來高功蓋主既都無好下場

至於表弟叫法,真是不太清楚 ...可能以前在SM 已有咁既稱呼(source music公司代表蘇成鎮
前boa,神話經紀人,少時,f(x)製作人
為sm效力十餘年後創建source music)

其實佢點都係閔大媽係SM 時既前輩,上司 ...房狗當初應該諗佢都係SM 出身,工作上理應易夾,加上表弟以前都係佢前輩,應該head 得住佢 ...

點知閔大媽咁撚cls ...唔好話表弟搞唔掂,連房狗都比佢咬一大啖真係狗咬咬骨 ..

btw感謝推po
件事去到最後分分鐘不了了之
好似「好有證據咁」,到頭來全部都係羅生門、口同鼻拗
講開又講,覺得Teddy真係清泉
零權鬥,由1tym走到yg王牌製作人再到獨立製作人
自己日日喺房做歌,對世界dont give a shit
gdragon搵佢出山上台佢都唔肯
原來音樂台真係有爆閘狗
邊度
算啦 唔好同蠢人爭論

留啖氣暖肚
唔會啦 ...如果你喺房狗你會點做 ?

你依家有財有勢 .呢個女人都搞唔掂,你仲點睇咁大間公司 ...

你求神拜佛房狗可以搞掂閔大媽要佢放手 ,唔係收場只有一個 ...Ador + 閔大媽 + NewJeans 一齊收檔
唉,好擔心五寶同閔老母
要屈都截個圖黎睇啦

唔係掛個名 關於nj 就代表你係Bunnies

公海同人戰個陣 你呢d 改名閪都唔知係邊到
佢最主要作用係做翻譯讀評論
韓版燒山
貓又咬唇
閔大媽基本上一定收皮㗎喇,係睇下放唔放過班妹豬
好歌,一聽再聽,J爆
點解要加埋隻牛
有兩個grp嘅
一個正常,另一個就有色狗
正想cap 呢段

佢Gum 嗰下好cute
我loop 到噴汁
點解spotify仲未有bubble gum????
新牛第6牛
點解愛一個團都會咁辛苦
尋晚好似有人講過5月24先出音源?所以應該要等多1個月
擔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞