咒術迴戰 (89) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
任佢吹
其實如果跟動畫個表現
宿儺係仲喺個領域生效緊果時用「開」
睇返今集旁白個描述都只係話虎杖估中咗領域會崩解
99秒係旁白先知
停咗斬擊係虎杖以為頂到去領域崩解
其實係宿儺停斬擊轉用「開」

我想問下開完領域會術式熔斷個設定又食左 點解可以開爐?不完全領域唔算數?

上次宿打魔虛羅,已經試過一開完領域,一樣係立即開灶埋尾啦,何況而家不是完整領域,輕鬆啦
係喎 唔記得左原來之前已經係咁
其實如果跟動畫個表現
宿儺係仲喺個領域生效緊果時用「開」
睇返今集旁白個描述都只係話虎杖估中咗領域會崩解
99秒係旁白先知
停咗斬擊係虎杖以為頂到去領域崩解
其實係宿儺停斬擊轉用「開」

屌佢老味,不存在的記憶
原來真係廚房佬
真係咁好睇咩?
連截果時完全唔覺
記得佢動畫特登改條女出黎 …

不過客觀講佢中後段少左講野食,無開頭咁吸引
同埋講異世界/食靈個度開始有啲亂
早期真係做美食獵人時係好正

中間唔記得邊個event, 無啦啦走多個組織(好似係neo) 出嚟之後變哂feel 就無咁好睇
後期腰斬趕收工就更加唔好講

不過呢套野要女無女, 要靚仔無靚仔
佢嗰隻肌/基連腐女都唔buy 就注定要執柒
之後係咪開鑊
去到阿虜同斯塔金真身打嗰part都仲好好睇,但之後就愈嚟愈悶,打8王嗰part直頭連啲食物都唔吸引,咩睪丸咩空氣,仲有隻青蛙
斯塔金 可可 幾靚仔 應該要出多啲場
GOD 乜撚嘢青蛙
同一個故reboot 執少少人設 小松變女人 搵個好畫師 可以大賣
啲八王幾撚型 係猿王真身差啲
凍土 金字塔 大會 都好好睇嘅
以家再畫套爆漫 會唔會潤9芥狗呢啲死好彩漫畫家
馬王好撚型同埋好鍾意尼特羅,食完臭氧草lur返出嚟嫌難食
天空鹿型
七峰透算唔算芥見
各位前輩嘅作品係佢個集團?
即係五条悟無死
咁撚好用 可以瘋狂學技
憂憂會唔一早收錢幫人換靈魂
兩姐弟根本一早發左達

真係吹到而家先拎黎用
而家個設定話虎杖因為俾宿儺上過身
所以特別擅長 copy 人地既技巧
即係 suppose 其他人換左都冇用
咁果幾個特級一早可以交換學技

高專仲唔屈晒機?
suppose 簡易領域呢d都係弱者技黎
都唔駛阿
好似假油打99個集, 99話假油用咒靈操術來定住重力個回復
只要講開爐係術式, 多術式可以做間替
唔使結印就開到領域?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞