咒術迴戰 (89) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
唔食牛扒對廚房佬嚟講 應該仲難過殺咗2.5件凡夫
咒術就係大家好多位都諗到點樣可以寫好啲
但係芥見就係唔撚柒寫
唔跟會觸犯真理,打開真理之門
芥見:呢啲煽情嘢交俾mappa班蛋散捱通宵死掂佢啦,我諗完結局大崗就諗住un un 腳等收錢架喇
一早出芺雷蓮算啦
伏黑幾時加左個中二emo人設
束縛
睇完都唔知開係乜撚野
塵爆黑閃世界斬領域都用哂,之後張底牌係咪第二件咒具
咒言d咒靈都咒到就啞
對住宿儺唔好話啞 裂口女都有份
可能里梅話原來佢自身就係碌矛
正路打多兩野 釘崎出嚟打兩口釘就好完啦
咪切完野開火煮
我都好想知
屌 早排彈出嚟
宜加又到脹相rip
任佢up之術
係喎,佢係咁共鳴虎仔同宿狗咪得,不過撚咗幾二話個交換身體都未講,最古怪係我唔明點解天使唔參戰
我用以後期期六合彩都一定要買+一個字都唔會中到嚟做束縛
換下次中金多寶頭獎
交換身體上話講咗啦
純粹出cheat 學技 , 無特別㗎喇,可以忘記佢
on99根本而家作者都擺爛
要打就乙骨+東堂+日下部+日車一齊打
勝算一定最大

不過作者又可以加免審批束縛黎buff
宿狗每晚被黑人屌屎眼換一擊必殺
一套漫畫要出咁撚多旁白黎文字描述劇情
姐係個作者已經無辦法由角色交代故事
通常係水平極低既作者先會咁做
最搞笑係佢又唔係唔記得有依啲情節,睇得出佢好多嘢都記得,但就係選擇個奇怪嘅方式表達懷疑佢其實有不斷睇唔同討論區,只要有人預測過嘅就死都唔寫寧願唔合理都一定唔可以俾人估到接下來嘅發展無可否認咁樣嘅芥見令到咒術紅出另一層次,超多meme,完全捉到而家依個時代嘅傳播媒介,雖然故事上嚟講已經不堪入目,但喺深刻方面係好成功
人地明明戒過煙
五宿一齊爆血管個下
憂憂send虎杖同日車出黎開領域
之後再丟把劍比五條已經結局左
更加唔好講仲有心心眼 乙骨咒言 東堂呢d做support放cc
瞓咗冇睇 脹相幾時入咗去領域的?
咁開簡易領域是做乜9的?
咁吸引,搞到我都想排隊打宿儺
你諗多咗 無代價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞