咒術迴戰 (89) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
咁即係乙骨其實都用到開
東堂出超過兩話當佢贏
等緊虎杖原本間高中啲朋友出場
你說得對,但是這就是宿儺,🤔咒力量是乙骨的2倍,有4條手臂,2個嘴巴的詛咒之王。有領域展開🤞,有竈開🙏,還能領域展延。有反轉術式🤙,甚至能治癒熔斷術式,只要一點點咒力🤏。轉換姿態時甚至可以回滿狀態😱,還有空降咒具可以使用☝️。然後,靠爸爸幫忙後還能獲得技能空間斬🫱,自動鎖敵😮,還能斬斷空間😖,然後還有X光健檢😎。束縛就啊啊啊啊啊啊👊😭👊
根本全部人都已經假設咗2.5一定會輸,佢哋討論緊嘅都係五條死咗之後點樣打好,咁樣就梗係唔叫五條過嚟開會
伊地知
不過唔用推土機,用uber
經過「解」和「捌」的烹飪過程
他第一次打開了「灶」的大門
「灶」的火炎雖然具火力但是速度差而且效果範圍狹窄
為了解決這些問題宿儺於自身上施加束縛
"於領域展開中除了多對一外不准使用「灶」"
在這束縛下,可擴張領域「伏魔御廚子」的術式,讓粉塵化的全部物質都變成與「灶」同樣,都附有爆發性質的咒力
而且宿儺更暫時改變了結界的設定
限制了生物以外的進出
讓「伏魔御廚子」的輸出沒下降同時把效果範圍密封

束縛師
係囉 我琴晚先講起 佢斷咗隻手咋嘛 把口冇事咪得囉
D人係咁出黎 其實就係虎仔術式 咒術迴戰
原來束縛咁撚易
早知就話一世唔食蕃茄算
依套啲束縛廢撚到
用完好似完全無後果咁
連唔用嘅招都可以當係
虎仔都可以唔用徑庭拳做束縛換黑閃2倍攻啦
點解唔早幾頁出場,用宿換大哥

東堂遲出場,害死左幾多人
乙骨複製不義遊戲,明明就救到好多人
我打宿儺?
真的嗎?

最尾伊地知出埋嚟
一個BROTHER走了 自然會有另一個BROTHER頂上
原身根本打唔贏五條
領域戰冇魔虛羅已經過唔到
每話一個新設定
伊地知: 知道為什麼我是五條的輔助嗎? 因為只有我能壓制五條! (爆發靈壓)

反正芥見條垃圾咁鍾意bleach,咁樣寫佢應該好鍾意
同埋fans做既同人設定差唔多
一世唔比多p群交 但比係街見到靚女就插

束縛成立
東堂終於成為虎杖唯一brother了
自己同自己開借據問第二個人借錢
痴撚線
永遠唔離婚,換所有女都會自己上門

跟住自己唔結婚
就係不斷貸款,估計底牌就係同化大咒靈
我以後唔搞gay 換取18cm 自由控制射精時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞