咒術迴戰 (89) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
一個一個咁死有排拖
btw 今期終於冇拉半条出黎bin
經過「手指」和「舌頭」的挑逗過程
他第一次打開了「螺旋巨龍」的大門
「螺旋巨龍」的磨擦力雖然具刺激但是速度差而且陰道範圍狹窄
為了解決這些問題宿儺於自身上施加束縛
"於性交領域中除了多對一外不准使用「螺旋巨龍」"
在這束縛下,可擴張領域「群交大雜燴」的術式,讓20隻的手指都變成與「螺旋巨龍」同樣,都附有爆發性質的人間性器
而且宿儺更暫時改變了 Party Room的設定
限制了女人以外的進出
讓「群交大雜燴」的刺激沒下降同時把Party Room變性慾禁室
下一集係咪一開始就可以睇到東堂問宿儺
どんな女がタイプだ
用過一次有cookie有cache, 就算變左天與暴君都可以做不義遊戲對象

利申:芥狗式鳩up
一批批角色親手送哂去機場, 迫死同人無得畫
之後要解帶出大絕

代入宿狗去睇個觀感就FIT晒
芥見條癲佬結局好明顯寫死哂d術師
結局都係無咒術既世界

睇下再換咩人入黎打廚房佬
Final boss天元大人
石頭都換過 唔知打咁多廢話做乜
係囉
明明講緊而家既真希
不如話自己好撚屈,所以規矩由我定算啦 cls
宿大人每話加一個束縛比自己
勁撚過友哈巴哈
其實佢解說咁多做咩
就咁一招開話火炎都係術式一部分咪得
咁多解說個feel好中二
我未睇,以為佢講緊兩間學院打個場
如果而家東堂對真希用到的確係唔合理
我都唔知東堂最新個集出返嚟
佢記唔記得自己有咩束縛招招都要落註解
移到真希 移唔到虎仔同大哥
仲話bro 揀移個女人先
呢一杖除左宿狗有冇其他人用過束縛

拗咁多做乜
石仔加咒力都換到
真希又點解唔得
99叫佢以人嘅身份活下去,最後都要死雖然犧牲自己救人可以視為「人性光輝」,但脹相依種弟控好似作為咒靈都係會為細佬犧牲自己不過佢當時都想犧牲自己救99,我覺得如果芥見畫多少少可以再感動啲,用脹相嘅角度嚟描寫擋開嗰一刻。回想相圖兄弟死、99又喺自己面前死,特訓都教唔到啲咩,補多啲心理對白覺得自己作為大哥又成日將大哥放喺口邊但實際上好似冇盡過責,所以決定幫虎仔擋,起碼最後死前可以做到大哥應做嘅嘢。補依堆嘢好過喺到後補宿儺一堆束縛,咁樣打戲再on9文戲都呃到眼淚
不過算啦,咒術我而家都係當追長番嗰種心態,唔太理會合唔合理,純粹想睇佢會點發生
連一刻都沒有為漲相的死亡哀悼,立刻趕到戰場的是不義遊戲東堂葵
友哈係全知全能,宿狗同佢比is侮辱
給自己束縛,在五條悟一戰時不能使用竈技能為條件來提升領域威力,現在可以用了故領域
威力降低
解釋了為什麼上一話大家都能撐過99秒的御廚子

束縛之王
佢個logic虎杖阿爺都係宿儺細佬
虎仗老豆先係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞