點解d中坑MK咁鍾意Supreme.?

432 回覆
424 Like 37 Dislike
Stone island 歐洲多人著過香港
而家分兩條line 一條捷克生產,另一條大陸,布料就用外國,最常用嘅係gore-tax,瑞士schoeller同美國ENCAPSULATED NYLON等等
著acronym唔洗比啲連燈仔笑佬MK,因為佢哋都唔識睇
我都有著開
啲人有冇入過油
fr2唔覺有問題喎
同overprint嗰啲一樣好多後生著
仲要加對Hoka 中坑啲品味真惡劣
公屋仔 : 點解中坑咁鍾意住私樓
就係入左J47GT先知大陸 之前想買條短褲都唔敢

印象中supreme tee係咪炒先過千?
後生少少 係咪著

Superdry極度乾燥
我都唔想但買左又廢事唔著
而家分銷出黎果啲款全部大陸造,官網限定果啲就多數歐洲造,不過對我黎講都無乜所謂,邊件自己鐘意就會買,最近出果件J1E雖然大陸做但真係好撚靚

Supreme印象中原價好似幾百蚊,無買好多年
後生果陣就覺得唔應隨逐流 搵的新興品牌,人追nigo我追 清永浩文 西山徹。 到中坑 對追逐已經冇興趣,咪買件衫落街著,根本係一個進化既過程,在坐既都係一撚樣,30歲人仲要著衫既都係MK
以前係睇acrnm d宣傳片好型 Errolson Hugh係度打功夫先想買 近年好似冇乜拍

想買條果d開浪褲 但好鬼貴
又冇鋪頭試
其實同男人買玩具心態一樣啫
其實係連登除左u記同gu 著咩都會比人屌,唔洗太上心支持下自己種意既牌子有咩問題
最近好似有一條片

買返黎試,試完唔啱可以退貨
有咩問題
唔通細個鍾意BBA大個去買BYD咩
中學個陣買左個superme
見連登咁笑法唔會再拎出黎
唔洗理班傻仔點睇,你襯得靚又點會有人笑你
APC仲有冇人著?
十幾歲嗰陣有着過
老了老了
炒價落左 用家表示開心
好撚舒服, 又易襯又多色穿搭
都幾萬能下
平時hea D就著hysteric老牛加件Tee
想著暗黑少少就會著yohji褲
師兄識啲嘢 記得home plisse一定要日本掃,平好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞