點解d中坑MK咁鍾意Supreme.?

430 回覆
424 Like 37 Dislike
你係唔識呢個牌子唔係唔識欣賞
supreme本身定位係板仔牌子唔係名牌定價根本唔貴 一件box logo tee原價係40蚊美金左右 幾千蚊係炒價黎
對一件40美金既T我唔會嫌人地得個logo囉
大陸仔著既褲一定要有字或者有print
錢嘉樂無身型
你有咩品味呀
Stone island只會諗起英國佬入場睇波
佢同C.P. Company就算同幾多潮牌合作都洗唔甩我眼中睇波制服嘅印象
已經偏離曬aape evisu同supreme嗰種「廢老」定義
Beams應該再老都唔會變廢老掛
連登啲毒撚會同你講Uniqlo同GU
Stone island係歐洲係新興機能服,出名貴用料上乘

Acronym就注重返design,啲款突破性大,不過同行fashion walk一樣,好難駕馭
香港好多肥佬脫髮中坑阿叔都著
bristol 都多佬著
啲廢老最鍾意呢啲「板仔」衫,個Logo大到冇得再大
襯條EVISU牛(個M要夠大唔好俾件衫遮住),再踩對Bape Sta,真係「夠YO,夠潮,夠型」

acrnm d褸唔係德國生產, 之前見條褲好似係fabric係外國
點解啲人鍾意著咩都要管
cheap 之堡 (已歿)
著開im homme plisse
利伸:下年30既中坑
咁你有咩介紹
Beams 本身好多條line, 又係買手來 , 點會係廢老牌ar
細細個無錢買
岩岩出來做野為儲錢 又唔捨得買
到而家捨得買幾舊水過千蚊件T恤
不知不覺自己已經30幾歲

呢幾年買返好多當年既潮物
唔用就算擺喺屋企,睇見都好開心

專登係日本買左個Visvim backpack
當年發夢都想買
依家買咗返嚟擺喺屋企唔會用
得閒睇吓都開心
自從BAPE比I.T買左就冇著,冇左靈魂嘅垃圾印print 牌子
啲人無著開/唔鍾意就話過氣唔興
明明日韓歐美都好多人著
我有錢你理得我
因為平?
我好似喺2001定2002買咗件濕鳩logo係意大利粉 買咗千幾定2千
依家着緊GU果啲特價75蚊件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞