[DIVE into IVE] 아이브 討論區 (32) 7月港場 SHOW WHAT I HAVE

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
似呃人🤣🤣
不過老實講 雖然我唔鐘意大陸人,但呢次comeback 一定有影響,但受得起嘅呢d小小損失,再草過fans, 期待下次comeback 成績會更好!最緊要韓國人鐘意IVE. 所以繼續冷處理👍
但聽講遲下會去深圳攪popup store
到時咪睇下會唔會擺買
希望唔會🤣🤣
《富比士》年度「30歲下亞洲傑出青年榜單」榜單剛剛公布,女團IVE今年成為唯一入榜的K-POP團體!🥳
https://www.kpopdays.com/?p=96064

開心嘅 繼續努力!
所以大陸人唔駛理佢地就岩
反正唔會係大陸搞到演唱會
呢集怜好好笑直線抽擊
上網日屌夜屌同吹雞罷睇嗰班根本唔係真fans嚟
其他大陸嘅真fans都係會照買

淡妝好正
最近有個中國粉絲上埋fan meeting 教員瑛罵公司7出國際tim, 真fans 不爽starship 但一樣課勁多join fan meeting.
好似已經搞咗
一樣好多人排隊
真粉知道已經好足夠

唔鍾意既會繼續搵到嘢黑

真粉見到呢 d 數據
知道佢哋一直進步緊同埋繼續邁向更成功已經好好
見到佢哋繼續炸 starship ig 同班女仔既 ig
又響度慶祝 ive 今次 0 冠
話不枉係咁投對家

雖然係咁
但其實相信有 d 唔出聲會照支持

同埋支持星船冷處理
好過 sm 即跪
然後班唔出聲既照同香港人搶港場飛
係啊
唔出聲既會照搶飛照睇
等睇 7 月港場一樣咁多人落黎睇 ive
佢地自己on9 姐,晒時間投對家,損人不利己,一堆弱智仔。IVE 0冠都無阻佢地成為Top tier 女團。小粉紅覺得咁樣做IVE 就會收皮咩.笑死. 咪繼續出黎獻醜,比外面嘅人笑,自損自己國家形象
拎少一個冠軍又點?會收少左十萬?最緊要有人消費,其實我都無投票(希望唔會比人屌)因為我覺得有d麻煩,但我真心覺得個冠軍唔係真係咁重要🤣🤣 姐係我都會買佢地嘅albums 或者產品. 我諗一定都唔少我呢type fans
淨係香港fans 都夠坐爆個場,唔洗理佢地.
無錯
有無冠其實 IVE 已經係 top tier 女團

仲有就係其實 17 同 Zico 本身 fanbase 都夠晒大
有無個 d 多既票數其實都好大機會會贏
班人覺得自己影響力咁大又好勁咁真係幾好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞