[DIVE into IVE] 아이브 討論區 (32) 7月港場 SHOW WHAT I HAVE

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
明明accendio 好聽過supernova咁撚多
未關 aespa 事

主要係撞正 17 同日回歸
人地個 fanbase 肯投票同 stream MV 好多

除咗 17
其實係 Zico (ft Jennie) 都太強
17 d 女粉第一日投票已經好癲
Zico同17太勁喇,喺音源分贏好多,17仲要youtube mv view、銷量同fan base(投票分)都贏cb撞呢啲怪物真係冇計
似有系統搞事
搞完aespa搞ive第二轉
不過其實另類刷流量
其實IVE 海外Concert 都爆晒場 Albums 都賣到超過Gidie (2), 成績唔算差 fan base 要慢慢累積
17女粉職業追星 fan base 草左咁多年 其實IVE 好難打 成績都唔錯了 要慢慢累積 女團好難打男團,仲要係頂級男團
講起儲粉,唔係好明 Ive 嘅 IG followers 會少 LS 咁多,唔計雙塔其他4個都係得 1.5M 咁上下,但 LS 差啲嘅一葉都講緊拍得住兪真,即係 LS 嘅下弦都幾乎同Ive 上弦咁多
gidle fate

我都有留意到IVE 嘅IG fowlloers 無論成員或團體都偏少,咁呢個係公司宣傳嘅功力,IVE 係海外同New Jeans 或Lesearfim 比係有機會少d人認識,你聽番歌曲風格就知Lesearfim 好偏向歐美市場,但我覺得係番韓國本土IVE 應該唔會輸。但呢d其實唔重要,始終消費上 你睇番d sales of chart IVE 嘅商品係多人買,而且IVE World tour 個入座率都高,d報導都話有望追趕到Twice 嘅收入,同埋之前韓國富士比名人榜(2024) IVE 都排第10, New Jeans 第3. 呢d數字我覺得係無得呃人.
你睇番唔多女團入到頭10. 好似得 Blackpink, New Jeans 同IVE.
想問下點投票 0冠好慘
下星期嘅話可以投音中同人歌
音中:下載mubeat app,星期三9AM至四11AM(KST)可以投票
人歌:下載idol+ app,星期一12PM(KST)開始可以投
人氣歌謠果個完左?
而且Hybe好大條水喉
今個星期日嗰場完咗
下星期日仲有機會候補一位

今日音中俾d阿豬媽屈晒機
有埋英雄哥真係唔洗玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞